Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.630
Поени од реакции
8.361
Man Utd boss Ruben Amorim says Bruno Fernandes 'doesn't always trust' his team-mates because of desire to win
Скроз го разбирам, со тешки лоботоми игра низ годиниве. Којзнае што чуда би праел у поквалитетни екипи.
Автоматски споено мислење:

Quenda во Челзи :facepalm:
37-42m фунти ... штета, личи дека ќе биде опасен играч.
Автоматски споено мислење:

Гол и асистенција вчера за Антони (y)

Член од
7 декември 2019
Мислења
4.927
Поени од реакции
8.962
Да имаше градба на миџет ке беше страшен играч со таа техника
Полека, уште не му ги знаеме крајните дострели! Штета за него што дојде во Јунајтед, ние по пато на Стоук се движиме сега!

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.994
Поени од реакции
23.213
Quenda во Челзи :facepalm:
Штедиме од се и сешто и очекувате 50 м да дадат , банкрот сме , ако не се продадат играчите со големи плати во летниот преоден рок ништо од засилувања. Толку можеме. Можеби ќе го биде детето но кој гарантира дека ќе биде носител на тимот.

Нејсе мрзам купување играчи од бивши клубови на тренерите.

Член од
26 јануари 2020
Мислења
1.012
Поени од реакции
1.318
Која аура ја имам човече после онаа победа, моето бледо жолто лице сеа нажежано вријам, шетам во центар кур ми е двор ми е. ГАЗИМЕ!

1741963971925.png

Член од
28 јуни 2015
Мислења
923
Поени од реакции
589
Член од
13 август 2023
Мислења
1.058
Поени од реакции
2.627
"Manchester United wanted Geovany Quenda to join the club IMMEDIATELY.

"He was considered an IMPORTANT part of the conversation for Ruben Amorim in THIS summer transfer window." [@FabrizioRomano]

Ѓуптин глуп, курот да ми јади накурчен, Мудрик 2 дел да стани.

Последно уредено:

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
11.104
Поени од реакции
10.467
Која аура ја имам човече после онаа победа, моето бледо жолто лице сеа нажежано вријам, шетам во центар кур ми е двор ми е. ГАЗИМЕ!

Прегледај го приврзокот 446063
Работата е да шеташ у дрес на Јунајтед и кога губиме. :D

Па и нема баш евтино да го земат.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.785
Поени од реакции
9.607
Зависи какви бонуси се. Ако испука јако, никој нема да жали да се платат такви бонуси.

Сетете се за Марсиал какви бонуси имаше, па не се реализираа.

Очекував да го доведеме кај нас, интересен играч е.

Член од
9 октомври 2022
Мислења
2.969
Поени од реакции
8.693
Никад чуо пошто освен Јунајтед немам време ни желба за друг фудбал али чим е у Челзи отиден толку му е. Не дека кај нас ке процветаше.

Член од
26 јануари 2020
Мислења
1.012
Поени од реакции
1.318
Два тројца средно мизерни играчи што ќе се трудат и кренат тро моралот во екипава и ќе бидеме претенденти за место во ЛШ. Што се однесува до мене ни фали еден шпиц, десен бек и едно голманче.

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.630
Поени од реакции
8.361
Интересен момент, Доргу е прилично "raw" што би рекле енглезите, неизбрусен. Пасови знае да сјебе, знае некад да згреши со одлука, центаршутевите му се млаки, decision-making-от му е исто не-префинет, ама ... Пошто е многу соодветен за системот, физички спремен, знае како да ја искористи физичката спрема, да се позиционира без топка и да втрча во канал и да проигра, прави значителна разлика и целокупната игра на тимот.

Е сега замислете што ќе биде со уште 3-4ца слични играчи што одговараат на системот ... Би требало да има значителна разлика.

ПС: Има знаци на прогрес во некои полиња, но има уште многу леб за јадење.

Член од
14 април 2012
Мислења
33.121
Поени од реакции
68.244
Интересен момент, Доргу е прилично "raw" што би рекле енглезите, неизбрусен. Пасови знае да сјебе, знае некад да згреши со одлука, центаршутевите му се млаки, decision-making-от му е исто не-префинет, ама ... Пошто е многу соодветен за системот, физички спремен, знае како да ја искористи физичката спрема, да се позиционира без топка и да втрча во канал и да проигра, прави значителна разлика и целокупната игра на тимот.

Е сега замислете што ќе биде со уште 3-4ца слични играчи што одговараат на системот ... Би требало да има значителна разлика.

ПС: Има знаци на прогрес во некои полиња, но има уште многу леб за јадење.
Само замисли уште еден играч со придонесот на Доргу од вчера, на местото на Дало...

Kajgana Shop

На врв Bottom