UEFA Champions League - Season 2024/25

• Креатор на темата Креатор на темата Johnny B
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе освои?

• Вкупно гласачи
    80
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Па и икона ставил на профил слика. Лудак за у Бардовци печен.

Од каде глуп, па и ќорав.

165161.jpg

Абдал, реков јас.
Од недостаток за аргументи - за профилната слика се фати. Каков идиот.

Од каде глуп, па и ќорав.

165161.jpg

Абдал, реков јас.
Од недостаток за аргументи - за профилната слика се фати. Каков идиот.

Никој нити те спомна, нити не навреди кога дискутирав со Чолка за пеналот. Се појави како гром од ведро небо како 15 годишен тинејџер и почна да вреѓаш.

На самиот старт од раговорот и без провокација почнуваш со навреди, а тоа е одлика на личност со застој во развојот.

И сега што? Ќе се контриме? Што постигна?

Насекое ме цитирате три дена после јас сум била во дилузија
Олабај, живот иде даље навикнати сме на кражби од вас од памти век крадите во ова натпреварување.
Оди читни малце од Шпански аналитичари и судии и види што викаат за ситуацијата, не само циркузантите од чирингито.

Напуштете ја не само темата туку и земјата планета, оти сте канцер за општеството

Ти дефинитивно има проблем да прифатиш реалност, којзнае у што све веруваш како рамно земјаши и остали теории на заговор фих!

Ти дефинитивно има проблем да прифатиш реалност, којзнае у што све веруваш како рамно земјаши и остали теории на заговор фих!
Сите судии шо ти ги постирав имаат проблем со реалноста еве и Ван Бастен исто ќор е ко мене
И то пази судија Лахоз ваш судија, полтрон на Перез
Screenshot_2025-03-14-18-12-11-728-edit_com.instagram.android.jpg

Е чим Ван Бастен рекол дека е 1 допир, тогаш се повлекувам.

Никад у живот не сум помислил дека ќе се слагам со мислење на @STEALTH
Ама у право е за со Алварез, чур некој може да стави рака во огин дека ја помрдна, сите се со свое пристрасно мислење!
Ама, чудно како баш на Реал најдоа да видат? Касемиро 100 години играше у Реал, ниеден картон не доби. Отиде у Манчестер, го одраа! Заклучок, сами донесете си заклучок!

Никад у живот не сум помислил дека ќе се слагам со мислење на @STEALTH
Ама у право е за со Алварез, чур некој може да стави рака во огин дека ја помрдна, сите се со свое пристрасно мислење!
Ама, чудно како баш на Реал најдоа да видат? Касемиро 100 години играше у Реал, ниеден картон не доби. Отиде у Манчестер, го одраа! Заклучок, сами донесете си заклучок!
Човекот сам си кажа дека имало двоен допир ама стелт и ван бастен се у право, и што е Реал крив тука што миџетот се лизнал при удар а правилата се такви, Касемиро у Реал играше со Крос и Модрич средина а не со боранија играчи кои топка не знаат да задржат не пак да изнесат па мора да ора повеќе.

@cholismo преку 48 саата те тресе оваа треска. Не се брукај имаш видео објавено од еуфа каде што ЈАСНО се гледа допир а ти можеш до утре да собираш постови на инстаграм дека не ја допрел 2 пати..

Заебано 5 пати Реал да те елиминира , Перез вика 10 пати да ги свиткаме па после ќе пуштиме!

Hala Madrid!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom