Исчезнати лица

Член од
5 март 2018
Мислења
17.534
Поени од реакции
20.058
Немора да е точно, ама мислам Палчо точно знаел кого киднапира и кого ќе убие на овие абдаливе и продавал разни фори е сега дали има некој нарачател што му има дадено голема сума на пари или самиот болен ум на Палчо е крив за ова може никогаш и нема да дознаеме, доколку таткото ги давал информациите сигурно немало да има два или три неуспешни обиди, ама овоа што кажува овој Манев како да е учен од адвокатите и сака да издејствува помала казна.
Нема да добие никој помала казна, соучесници се од сам старт, на првото убиство преќутеа и повторно направија ист злочин.

newcastle

Shearer
Член од
23 декември 2014
Мислења
525
Поени од реакции
407
Нема да добие никој помала казна, соучесници се од сам старт, на првото убиство преќутеа и повторно направија ист злочин.
Давеник се фаќа за сламка. Не ни треба да добијат помала казна.

Член од
6 ноември 2024
Мислења
705
Поени од реакции
1.291
Сеа ќе дојде Зурла пак ќе рече го мести овој Палчо, фантазира пред судот.
Т-Биџонс ќе се појави секако. Да ја носи сурлата на Зурлата.

Како да се бориш против Т-Биџонс?
Не се бориш, мочаш и правиш краток спој.

парва

errorhead
Член од
12 јуни 2014
Мислења
3.969
Поени од реакции
22.227
Стварно бе кај пропаднаа сите тие што тврдеа дека Палчо е невин? Ги нема веќе со месеци на темава.
Коенцидeнција или не, најглупи стфорења уопште на форум викасфа дека нема докази дека Палчо е криф,банкстери,Власи,теорие,бла бла...

Троицата величенстфени
@bijons @vouager и @Invisible Force

Член од
7 ноември 2011
Мислења
3.463
Поени од реакции
4.383
Палчо го вергла пиштолот на Манев кој не бил пронајден од полицијата.... и сигурен сум дека Манев ке биде прашан каде му е пиштолот. Се си мислам дека по некоја ,,анонимна,, пријава ке биде пронајдено оружјето со кое се убиени жртвите и воопшто нема да ме чуди ако тоа е пиштолот на Манев и тоа со негови отисоци за кои ,,шефот,, се има погрижено да се таму...

Член од
10 мај 2022
Мислења
1.220
Поени од реакции
3.278
Не ми ја чепкајте Биџи, на праг сум да излезам со неа на дејт, не сакам да се нервира девојката.

newcastle

Shearer
Член од
23 декември 2014
Мислења
525
Поени од реакции
407
Палчо го вергла пиштолот на Манев кој не бил пронајден од полицијата.... и сигурен сум дека Манев ке биде прашан каде му е пиштолот. Се си мислам дека по некоја ,,анонимна,, пријава ке биде пронајдено оружјето со кое се убиени жртвите и воопшто нема да ме чуди ако тоа е пиштолот на Манев и тоа со негови отисоци за кои ,,шефот,, се има погрижено да се таму...
Манев ни нема пиштол не туку треси зелени.

Член од
7 ноември 2011
Мислења
3.463
Поени од реакции
4.383
Манев ни нема пиштол не туку треси зелени.
Незнам. Палчо тврди дека Манев имал пиштол со дозвола а при претресот му била пронајдена и одземена само ловечка пушка. Адвокатот на Палчо бараше да се направи вештачење на куршумот и да се спореди со податоците од базата на МВР кои ги имаат за пиштолот на Манев.... Ако Манев навистина имал пиштол, воопшто нема да ме чуди за убиствата Палчо да го користел тој пиштол... Незнам, не ми се разјасни таа работа дали Манев имал или немал пиштол.

Член од
17 ноември 2014
Мислења
5.737
Поени од реакции
8.558
Коенцидeнција или не, најглупи стфорења уопште на форум викасфа дека нема докази дека Палчо е криф,банкстери,Власи,теорие,бла бла...

Троицата величенстфени
@bijons @vouager и @Invisible Force
A da dojdam i da i donesam dokaz na zhenatati deka pokraj shto si nepismen deka i cvikeri ti trebaat?

More Mesija,
Daj citirajme kaj imam pishano deka NEMA dokaz.

Grof grof

Член од
19 март 2013
Мислења
3.503
Поени од реакции
5.256
Оф топик пошо темава е само за Палчо и тие кејвмените. Што бидна со тоа малото девојче во Србија , не сум во тек , а ми искочи на Арена дур гледав фудбал пред неколку дена и сеа ми текна да прашам.

Член од
9 октомври 2022
Мислења
2.933
Поени од реакции
8.583
И на овој Велибор не му гине доживотна. Киднапирање и соучесник во убиство. Лабав, го нервирал Панче ради неисплатен долг па мајсторот дал предлог дека има идеален кандидат за да иде у дупка. Кој памет е ова бе? Абе тоа Десна Трета или како и да се вика изгледа треба сите членови да се викаат на испитување џадарско и психолошко. Гарантирам дека 99% од сектава на времето им ги дувале на Грујо и Мијалков, али ај тоа е друга тема а и ќе се тригерне некој фанбој.

Член од
17 ноември 2014
Мислења
5.737
Поени од реакции
8.558
Оф топик пошо темава е само за Палчо и тие кејвмените. Што бидна со тоа малото девојче во Србија , не сум во тек , а ми искочи на Арена дур гледав фудбал пред неколку дена и сеа ми текна да прашам.
Posledno info, citaj 2-3 stran ponazad, pushtiv 2-3 videa.
Od togash se nema nishto pobitno slucheno

Член од
30 август 2024
Мислења
214
Поени од реакции
900
Кога стигнавме Љупчо рече: „Ќе оди и таа“. Ја распраша и каде и работат родителите и за дедо ѝ. И ги побара броевите и таа му ги даде. Го праша и колку станови имаат.
99.99% сум сигурен дека од адвокати му е пола изјава околу делот дека не знаеле кого грабнуваат. А со изјавава што ја дал, т.е со прашања кои и ги поставувал на Вања, очигледно е дека Палчо знаел која е. Кој кур ја убил, нема никаква логика целиов случај.

Полиција мора да се фокусира на сите психопати кои му биле у партија а посебно тие болесници кои протестираа. Ова е тотално лудило. Право холивуд срање.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.534
Поени од реакции
20.058
Го најдоа на пат оставено неколку км оддалечено од домот.

Kajgana Shop

На врв Bottom