Исчезнати лица

Член од
5 ноември 2012
Мислења
2.830
Поени од реакции
6.328
Ако добро разбирам окулу судењето на Палчо:
- Обвинителството го заврши својот дел, го изнесе обвинението, носеше сведоци, презентираше докази...
- Сега на ред е одбраната, па тие прават исто...сведоци, докази, итн...
На крај ќе биде завршниот збор.

Е сега....Јас не видов досега буквално ништо Обвинителството да докажува за таткото. Ни сведоци, ни материјални докази... А завршена е доказната постапка...

Јас сум грешка, или....?

newcastle

Shearer
Член од
23 декември 2014
Мислења
524
Поени од реакции
407
Ако добро разбирам окулу судењето на Палчо:
- Обвинителството го заврши својот дел, го изнесе обвинението, носеше сведоци, презентираше докази...
- Сега на ред е одбраната, па тие прават исто...сведоци, докази, итн...
На крај ќе биде завршниот збор.

Е сега....Јас не видов досега буквално ништо Обвинителството да докажува за таткото. Ни сведоци, ни материјални докази... А завршена е доказната постапка...

Јас сум грешка, или....?
Не си грешка некако многу аматерски.

Член од
23 август 2010
Мислења
40.065
Поени од реакции
117.055
-Кешишев и Палчо беа во ,,реното кангу”, а јас и Боре во колата на Панче. Го изнесовм3 Панче од колата, го донесовме до самиот отвор на земуницата. Му ги одврзавме рацете, за да можеме да го спуштиме по скалите. Тука не напоменав само дека Кешишев и возилото останаа 300-400 метри подалеку, а Палчо дојде со нас, во ,,цитроенот”. Откако се навеснав да го одврзувам, Палевски влета наеднаш, и му испука куршум во слепочница. Јас останав без зборови, срипав и излегов надвор од шумичката. Бев во ситуација пред колабирање. Се тресев од тоа што го видов. Го видов и Боре како излегува молчешкум од местото, а Палевски го преврте Панче со се церадата во дупката. Потоа дојде до мене и го прашав зошто ова, не требаше вака. Тој ми вика, вака е почисто, нема што да се секираш. Му реков дека не сакам вака да продолжам, зошто за такво нешто не сум ни помислил. Ми рече, го цитирам:,,Да не расипуваме пријателство, имаш убава фамилија”!, рече Манев.

Тој додаде дека по неколку дена го затрупале телото со Боре, за да не почне да мириса

Ауффф види го Палчо мајко мила, да му ебам све болно.

Член од
9 октомври 2022
Мислења
2.932
Поени од реакции
8.582
Ќе искочи дека мајката била таргет…крембили гнасни.

Член од
23 август 2010
Мислења
40.065
Поени од реакции
117.055
Значи сепак мајката на Вања била таргет.
Да, и мотивот дека е изнуда на пари како што првично беше кажано. Ама ако не се дознае од кого би барале пари и зошто баш девојчето го утепале нека си ебат мајката сите до еден.

Член од
9 октомври 2022
Мислења
2.932
Поени од реакции
8.582
Ако вака тера истрагата и приказната мислам дека ќе се дојде до улогата на таткото.

Coca Cola

Пашламарка
Член од
4 јануари 2009
Мислења
1.010
Поени од реакции
1.689
-Кешишев и Палчо беа во ,,реното кангу”, а јас и Боре во колата на Панче. Го изнесовм3 Панче од колата, го донесовме до самиот отвор на земуницата. Му ги одврзавме рацете, за да можеме да го спуштиме по скалите. Тука не напоменав само дека Кешишев и возилото останаа 300-400 метри подалеку, а Палчо дојде со нас, во ,,цитроенот”. Откако се навеснав да го одврзувам, Палевски влета наеднаш, и му испука куршум во слепочница. Јас останав без зборови, срипав и излегов надвор од шумичката. Бев во ситуација пред колабирање. Се тресев од тоа што го видов. Го видов и Боре како излегува молчешкум од местото, а Палевски го преврте Панче со се церадата во дупката. Потоа дојде до мене и го прашав зошто ова, не требаше вака. Тој ми вика, вака е почисто, нема што да се секираш. Му реков дека не сакам вака да продолжам, зошто за такво нешто не сум ни помислил. Ми рече, го цитирам:,,Да не расипуваме пријателство, имаш убава фамилија”!, рече Манев.

Тој додаде дека по неколку дена го затрупале телото со Боре, за да не почне да мириса

Ауффф види го Палчо мајко мила, да му ебам све болно.
daj izvor

Член од
15 јануари 2020
Мислења
875
Поени од реакции
2.779
Ако вака тера истрагата и приказната мислам дека ќе се дојде до улогата на таткото.
Од кого би изнудувал пари таткото за бившата сопруга со која не е веќе во брак, чии родители се починати?

Член од
9 октомври 2022
Мислења
2.932
Поени од реакции
8.582
Од кого би изнудувал пари таткото за бившата сопруга со која не е веќе во брак, чии родители се починати?
Не знам. Ќе видиме, полека се отвараат картите. Тука имаш деца старателство, не е баш така едноставно.

Kajgana Shop

На врв Bottom