- Член од
- 17 октомври 2011
- Мислења
- 15.333
- Поени од реакции
- 38.153
Стварно бе кај пропаднаа сите тие што тврдеа дека Палчо е невин? Ги нема веќе со месеци на темава.
Нема да добие никој помала казна, соучесници се од сам старт, на првото убиство преќутеа и повторно направија ист злочин.Немора да е точно, ама мислам Палчо точно знаел кого киднапира и кого ќе убие на овие абдаливе и продавал разни фори е сега дали има некој нарачател што му има дадено голема сума на пари или самиот болен ум на Палчо е крив за ова може никогаш и нема да дознаеме, доколку таткото ги давал информациите сигурно немало да има два или три неуспешни обиди, ама овоа што кажува овој Манев како да е учен од адвокатите и сака да издејствува помала казна.
Давеник се фаќа за сламка. Не ни треба да добијат помала казна.Нема да добие никој помала казна, соучесници се од сам старт, на првото убиство преќутеа и повторно направија ист злочин.
Т-Биџонс ќе се појави секако. Да ја носи сурлата на Зурлата.Сеа ќе дојде Зурла пак ќе рече го мести овој Палчо, фантазира пред судот.
Коенцидeнција или не, најглупи стфорења уопште на форум викасфа дека нема докази дека Палчо е криф,банкстери,Власи,теорие,бла бла...Стварно бе кај пропаднаа сите тие што тврдеа дека Палчо е невин? Ги нема веќе со месеци на темава.
Манев ни нема пиштол не туку треси зелени.Палчо го вергла пиштолот на Манев кој не бил пронајден од полицијата.... и сигурен сум дека Манев ке биде прашан каде му е пиштолот. Се си мислам дека по некоја ,,анонимна,, пријава ке биде пронајдено оружјето со кое се убиени жртвите и воопшто нема да ме чуди ако тоа е пиштолот на Манев и тоа со негови отисоци за кои ,,шефот,, се има погрижено да се таму...
Незнам. Палчо тврди дека Манев имал пиштол со дозвола а при претресот му била пронајдена и одземена само ловечка пушка. Адвокатот на Палчо бараше да се направи вештачење на куршумот и да се спореди со податоците од базата на МВР кои ги имаат за пиштолот на Манев.... Ако Манев навистина имал пиштол, воопшто нема да ме чуди за убиствата Палчо да го користел тој пиштол... Незнам, не ми се разјасни таа работа дали Манев имал или немал пиштол.Манев ни нема пиштол не туку треси зелени.
A da dojdam i da i donesam dokaz na zhenatati deka pokraj shto si nepismen deka i cvikeri ti trebaat?Коенцидeнција или не, најглупи стфорења уопште на форум викасфа дека нема докази дека Палчо е криф,банкстери,Власи,теорие,бла бла...
Троицата величенстфени
@bijons @vouager и @Invisible Force
Posledno info, citaj 2-3 stran ponazad, pushtiv 2-3 videa.Оф топик пошо темава е само за Палчо и тие кејвмените. Што бидна со тоа малото девојче во Србија , не сум во тек , а ми искочи на Арена дур гледав фудбал пред неколку дена и сеа ми текна да прашам.
99.99% сум сигурен дека од адвокати му е пола изјава околу делот дека не знаеле кого грабнуваат. А со изјавава што ја дал, т.е со прашања кои и ги поставувал на Вања, очигледно е дека Палчо знаел која е. Кој кур ја убил, нема никаква логика целиов случај.Кога стигнавме Љупчо рече: „Ќе оди и таа“. Ја распраша и каде и работат родителите и за дедо ѝ. И ги побара броевите и таа му ги даде. Го праша и колку станови имаат.
Го најдоа на пат оставено неколку км оддалечено од домот.Оф топик пошо темава е само за Палчо и тие кејвмените. Што бидна со тоа малото девојче во Србија , не сум во тек , а ми искочи на Арена дур гледав фудбал пред неколку дена и сеа ми текна да прашам.