Фан Клуб: Вардар

Член од
20 септември 2023
Мислења
376
Поени од реакции
2.129
dogodina ke imame pojak tim. i sega ke imavme da ne se slucea nekoj gluposti.
Автоматски споено мислење:

znaci i ova ne cini?

abe so ti e gajle za sto se noselo sega, tvoj pari se? isplateno e se, uzivaj malku
Тебе не ти е гајле зошто мораш да клатиш глава, јас не морам...

Кога веќе се обидуваат на глуп начин да бидат транспарентни на овој начин куроглавиот и свињата, тогаш нека бидат до крај. Ама и јас и ти знаеме дека иако преовладува курчот за фалење кај нив, ова е напишано со цел да се покаже дека се исплаќани лански долгови, поточно долгови направени од оние со кои се во судир токму сега.

Чекај малце сега, не биле тоа мои пари за да ми биде гајле, а сега нивни пари ли се па што не можат крај на сељачизмот да најдат и што пишуваат вакви досетки? Ете, браво за информирањето и транспарентноста, слободно нека ги кажат сега и останатите долгови, па да видиме до каде ќе дојдеме, но и сам знаеш дека сите тие долгови се кон фирми на оној што ги држи за муда и што ги постави во клубот. Затоа ти викам, излезете од тој филм дека сите во државава се прости и мутави, овие финти се користеа пред 15 години, денес ретко кој ќе ви ја "испие" форава.

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.940
Поени од реакции
25.460
Тебе не ти е гајле зошто мораш да клатиш глава, јас не морам...

Кога веќе се обидуваат на глуп начин да бидат транспарентни на овој начин куроглавиот и свињата, тогаш нека бидат до крај. Ама и јас и ти знаеме дека иако преовладува курчот за фалење кај нив, ова е напишано со цел да се покаже дека се исплаќани лански долгови, поточно долгови направени од оние со кои се во судир токму сега.

Чекај малце сега, не биле тоа мои пари за да ми биде гајле, а сега нивни пари ли се па што не можат крај на сељачизмот да најдат и што пишуваат вакви досетки? Ете, браво за информирањето и транспарентноста, слободно нека ги кажат сега и останатите долгови, па да видиме до каде ќе дојдеме, но и сам знаеш дека сите тие долгови се кон фирми на оној што ги држи за муда и што ги постави во клубот. Затоа ти викам, излезете од тој филм дека сите во државава се прости и мутави, овие финти се користеа пред 15 години, денес ретко кој ќе ви ја "испие" форава.
ti ocigledno ne sfakas deka si nebiten i deka ne e ova soopstenie za tebe. kur go zabole nego dali ti ke klatis glava, sekako ako resi moze da vi gi isece...

poentata e deka se isplaka se. i segasni i stari trosoci. poentata e deka vi se skratuva prostorot za manipuliranje i manevar. ke ve pravi lazgovci so sitni pari... na kraj ke vi izvadi i muabet deka ste go kradele i unistuvale klubot... so kaznite i toa vi pravi. svestete se so vreme ocigledno ste zaglaveni u momentot i ne sfakate sto vi se slucuva.

i zaebi me mene, jas sum ponebiten duri i od tebe. nitu moze da mi nasteti nitu moze da dojde do mene, a do tebe e lesno...

Член од
20 септември 2023
Мислења
376
Поени од реакции
2.129
ti ocigledno ne sfakas deka si nebiten i deka ne e ova soopstenie za tebe.

poentata e deka se isplaka se. i segasni i stari trosoci. poentata e deka vi se skratuva prostorot za manipuliranje i manevar. ke ve pravi lazgovci so sitni pari... na kraj ke vi izvadi i muabet deka ste go kradele i unistuvale klubot... so kaznite i toa vi pravi. svestete so vreme ocigledno ste zaglaveni u momentot i ne sfakate sto vi se slucuva.

i zaebi me mene, jas sum ponebiten duri i od tebe. nitu moze da mi nasteti nitu moze da dojde do mene, a do tebe e lesno...
Хаха смири живци Џејсон, каков е тој простор што ми го скратува за манипулирање и маневар? Ниту мене ме прави некој лажго, а уште помалку крадец и уништувач на клубот. Немам јас допирна точка со Комити, јас склопувам два и два, за разлика од таквите како тебе на кои додека им свршуваат во уста викаат добар е сладоледов. Полека со мозочниве изливи, земи прошетај со тета Донка и стрико Мајк по плажа во Мелбурн за да олабавиш со заканиве.

Член од
19 август 2010
Мислења
4.168
Поени од реакции
10.319
toa e celta de... da ne moze drug pat nekoj da izleze u javnost i da kaze deka koga oni go vodele klubot nemalo dolgovi... neznam sto e smesno, gi podmirile dolgovite sto ostanale, super.

do vcera ovde zalopojki imase deka ne se rabotelo i sreduvale smetkite, sega koga vi gi pisuva smesno e... odlucete sto sakate da vi pisuva do kade e i sto se plaka ili ne? :confused:
Poentata e deka kretenov na sekakov način vodi vojna so Komiti. On i prethodno spomna deka e odblokirano, i toa beše dovolno. So ova soopštenie kade se navedeni dolgovi napraveni vo rakovodenjeto na Komiti, i toa kako on gi platil, jasna e porakata odnosno igrata koja ja igra. Govedovo vo takvi uslovi nikad ne bi se vrtelo okolu Vardar ni za 10 životi, a ne pa da go napravi toa što go napravija dečkite vo toj period. Ova što go pravi e taka selski i tipično za iskompleksirano malo kurence da ednostavno premnogu udara u oči. Gomnovo se ponaša kako koga na malo dete ke mi ja zemat igračkata i počnuva da cmizdri i se mrsulavi. A ustvari i ja što povekje da očekuvam od čoek koj i pred 40 godini gi klasificiraše navivačite kao nadrogirana banda koja samo pravi sranja, a i sega mislenjeto mu e deka navivačite se deca i deka sekoj onoj so povekje od 18 godini koj e na tribina e propadnat lik koj go utnal životot.

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.940
Поени од реакции
25.460
Хаха смири живци Џејсон, каков е тој простор што ми го скратува за манипулирање и маневар? Ниту мене ме прави некој лажго, а уште помалку крадец и уништувач на клубот. Немам јас допирна точка со Комити, јас склопувам два и два, за разлика од таквите како тебе на кои додека им свршуваат во уста викаат добар е сладоледов. Полека со мозочниве изливи, земи прошетај со тета Донка и стрико Мајк по плажа во Мелбурн за да олабавиш со заканиве.
oh pa ti si bil apla nebiten togas :lolzz:

aj ne dosagaj poveke, stom si nezasagnat u prikaznata i ne ti e gajle nema potreba da me citiras i da komunicirame voopsto
Автоматски споено мислење:

Poentata e deka kretenov na sekakov način vodi vojna so Komiti. On i prethodno spomna deka e odblokirano, i toa beše dovolno. So ova soopštenie kade se navedeni dolgovi napraveni vo rakovodenjeto na Komiti, i toa kako on gi platil, jasna e porakata odnosno igrata koja ja igra. Govedovo vo takvi uslovi nikad ne bi se vrtelo okolu Vardar ni za 10 životi, a ne pa da go napravi toa što go napravija dečkite vo toj period. Ova što go pravi e taka selski i tipično za iskompleksirano malo kurence da ednostavno premnogu udara u oči. Gomnovo se ponaša kako koga na malo dete ke mi ja zemat igračkata i počnuva da cmizdri i se mrsulavi. A ustvari i ja što povekje da očekuvam od čoek koj i pred 40 godini gi klasificiraše navivačite kao nadrogirana banda koja samo pravi sranja, a i sega mislenjeto mu e deka navivačite se deca i deka sekoj onoj so povekje od 18 godini koj e na tribina e propadnat lik koj go utnal životot.
najdete resenie. komiti ja pocnaa vojnata i nema sansa da ja dobijat. ednostavno ima pogolema masinerija zad sebe i ke ve secka i krvari poleka. sfatete deka za dobroto na klubot mora da sme na ista strana. prilicno jasno e sto on saka od vas, i zosto ova go pravi. poslednoto soopstenie so kum mum bese jasno nasoceno i veruvam sekoj malku poupaten odgatna kon kogo celi.

Член од
18 август 2019
Мислења
276
Поени од реакции
447
oh pa ti si bil apla nebiten togas :lolzz:

aj ne dosagaj poveke, stom si nezasagnat u prikaznata i ne ti e gajle nema potreba da me citiras i da komunicirame voopsto
За некои работи не се согласувам со тебе,но сепак за она што е поставен Миленко си го обработува дали на поштен или прљав начин не е многу битно.Публиката при прв настап во Европа и со аматерски тим ќе дојде на стадион и нема да ја интересира кој го води Вардар.Голем број луѓе не пратат Македонски фудбал и одат на европски утакмици.Публика на Работнички има по 2-3 илјади,прво коло со тим од Андора нема на Вардар над 10 000 да дојдат.Работата е што ние што пратиме Мак фудбал ни е одвратно ова,останатите кои се во поголем број не ги интересира многу дали Вардар местел бидејќи и онака не пратат чекаат европска утакмица за да дојдат на стадион.

Con Artist

the man with the key
Член од
1 мај 2012
Мислења
5.392
Поени од реакции
21.981
Со Работнички срам им беше и на едните и на другите додека се гледаа во очи на терен. Со Силекс поради судијата исто. Само што пак ќе кажам, лесно е да украдеш една кога ти треба за опстанок во Кратово, догодина ако сакаш да си шампион ќе мораш да крадеш и во Тетово и Чаир а тоа не иде баш така лесно...
Работнички не е истиот од прва полусезона, им заминаа двајцата најдобри играчи и стрелци Мазари и Регба, мака мачат и против други екипи. Регба беше исклучително квалитетен играч, кој би направил многу проблеми доколку играше.

Вардар поштено си го издоминира натпреварот, на истиот начин како што ги изигра сите други натпревари од вторава полусезона, со по 70% посед на топка. Да беше Вардар истиот од прва полусезона, каде две додавања не можеа да врзат, каде противничкиот гол само на тренинг го гледаа, па сега против Работнички изиграле перфектно, несвојствено за нив дотогаш, тогаш разбирам да има скептицизам околу победата.

Ама во случајов, според прикажаното на терен на тој и на претходните натпревари, победата си беше чиста како солза и сосема заслужена.

Член од
23 април 2022
Мислења
561
Поени од реакции
2.792
За тој што не гледал фудбал. Играчите на Работнички стоеја на терен, еден старт немаше на утакмицата, пола трибина си отиде на полувреме. Нека се колку сака ослабени или лимитирани, не може екипа да излезе онака на терен како со пушка натерана

Con Artist

the man with the key
Член од
1 мај 2012
Мислења
5.392
Поени од реакции
21.981
За тој што не гледал фудбал. Играчите на Работнички стоеја на терен, еден старт немаше на утакмицата, пола трибина си отиде на полувреме. Нека се колку сака ослабени или лимитирани, не може екипа да излезе онака на терен како со пушка натерана
Си заминале, бидејќи нивниот тим топка не фатија, како што не фатија ни Струга, ни Беса, ни Силекс претходно, па и Шкендија против кои имаа 60% посед на топка.

Член од
13 август 2019
Мислења
646
Поени од реакции
3.461
Си заминале, бидејќи нивниот тим топка не фатија, како што не фатија ни Струга, ни Беса, ни Силекс претходно, па и Шкендија против кои имаа 60% посед на топка.
Другар, Работнички не го гледаат ни родителите и блиските на играчите, мислеше на трибината наши навивачи :D

Член од
31 мај 2009
Мислења
1.259
Поени од реакции
2.599
Иначе на овој стадион на ФФМ има и рефлектори... еве више кога е ПЕТОК, зашто не е на пример од 18;00 часот.
Или нема да имаме пари за тоа, ама имаме пари да го платиме Мециновиќ поише него што треба.

Член од
18 август 2019
Мислења
276
Поени од реакции
447
Работнички не е истиот од прва полусезона, им заминаа двајцата најдобри играчи и стрелци Мазари и Регба, мака мачат и против други екипи. Регба беше исклучително квалитетен играч, кој би направил многу проблеми доколку играше.

Вардар поштено си го издоминира натпреварот, на истиот начин како што ги изигра сите други натпревари од вторава полусезона, со по 70% посед на топка. Да беше Вардар истиот од прва полусезона, каде две додавања не можеа да врзат, каде противничкиот гол само на тренинг го гледаа, па сега против Работнички изиграле перфектно, несвојствено за нив дотогаш, тогаш разбирам да има скептицизам околу победата.

Ама во случајов, според прикажаното на терен на тој и на претходните натпревари, победата си беше чиста како солза и сосема заслужена.
Се сложувам дека со моменталните состави Вардар е поквалитетен,но да беше нормална утакмица ќе имаше бар некоја борба и ќе се намачеа да победат вака беше преочигледно.

Con Artist

the man with the key
Член од
1 мај 2012
Мислења
5.392
Поени од реакции
21.981
Е па ок штом е до поседот работата ...
Општо целата игра на терен се мисли, во која спаѓа и поседот, корнери, шутеви... едноставно сите противници досега беа надиграни и издоминирани. Сите натпревари ги имам изгледано, небо-земја е разликата од овој Вардар, со тој од прва полусезона. Овој тим да беше од почеток на сезона, сега Вардар комотно ќе беше во првите три места на табела.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.149
Поени од реакции
75.363
Од кај излезе ти на темава, да не правиш будали. Гледам се активира тука по влезот на козарот, заедно со оној готвачон што го снема по падот на Самс.
Оди на некој што не прати спорт да му продаваш пуканки. Прашај во кладилнициве колкава заработка имаат нашите играчи и стручниот штаб, после ќе правиме муабет. Чиста местенка со комшиките, нема што да се правиме будали. Ништо не менува, секако пола лига се местени утакмиците.

Kajgana Shop

На врв Bottom