- Член од
- 20 септември 2023
- Мислења
- 376
- Поени од реакции
- 2.129
Тебе не ти е гајле зошто мораш да клатиш глава, јас не морам...dogodina ke imame pojak tim. i sega ke imavme da ne se slucea nekoj gluposti.
Автоматски споено мислење:
znaci i ova ne cini?
abe so ti e gajle za sto se noselo sega, tvoj pari se? isplateno e se, uzivaj malku
Кога веќе се обидуваат на глуп начин да бидат транспарентни на овој начин куроглавиот и свињата, тогаш нека бидат до крај. Ама и јас и ти знаеме дека иако преовладува курчот за фалење кај нив, ова е напишано со цел да се покаже дека се исплаќани лански долгови, поточно долгови направени од оние со кои се во судир токму сега.
Чекај малце сега, не биле тоа мои пари за да ми биде гајле, а сега нивни пари ли се па што не можат крај на сељачизмот да најдат и што пишуваат вакви досетки? Ете, браво за информирањето и транспарентноста, слободно нека ги кажат сега и останатите долгови, па да видиме до каде ќе дојдеме, но и сам знаеш дека сите тие долгови се кон фирми на оној што ги држи за муда и што ги постави во клубот. Затоа ти викам, излезете од тој филм дека сите во државава се прости и мутави, овие финти се користеа пред 15 години, денес ретко кој ќе ви ја "испие" форава.