Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.368
Поени од реакции
994
Rutinirame denes, dzabe dramenje, jesda improvizacija e bastoni levo ama pa deluvame predobro tamu na dvete strani od terenot. Davame uste eden do kraj.
Среќа им ја одложија со Гронинген, ќе дојдт одморени следна недела во Милано.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.363
Поени од реакции
47.135
Среќа им ја одложија со Гронинген, ќе дојдт одморени следна недела во Милано.
Ovoj Osman so dobi zut i placese nicim izazvan mesec dena ke odmara.

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.693
Поени од реакции
7.370
Страшен играч е Бастони, ора по терен, цела лева страна ја држи.

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.590
Поени од реакции
6.757
Штета Зиелински што утна пеналот , у глобала имаше многу добра утакмица , поготово со асистенцијата до Лаутаро. Најјако беше кога Ачерби со новата улога во прво полувреме влагаше у шанси :pos:

За Бастони кажано е се, дечкото е страва од фудбалер ,а и да се пофали Аслани што конечно пружи над просек утакмица.

Нека му даде Инзаги плус некоја утакмица на Мартинез, иако Сомер е подобар со топка во нозе , другиов од 5 утакмици еден гол прими.

99% е завршена работава, само милан и јувентус можат да губат од вакви Каљари левел екипи .

Член од
12 март 2024
Мислења
412
Поени од реакции
782
Рутински добиен меч, дома не треба да имаме проблеми со Феенорд.

Член од
5 август 2007
Мислења
3.590
Поени од реакции
2.619
Штета Зиелински што утна пеналот , у глобала имаше многу добра утакмица , поготово со асистенцијата до Лаутаро. Најјако беше кога Ачерби со новата улога во прво полувреме влагаше у шанси :pos:

За Бастони кажано е се, дечкото е страва од фудбалер ,а и да се пофали Аслани што конечно пружи над просек утакмица.

Нека му даде Инзаги плус некоја утакмица на Мартинез, иако Сомер е подобар со топка во нозе , другиов од 5 утакмици еден гол прими.

99% е завршена работава, само милан и јувентус можат да губат од вакви Каљари левел екипи .
Добро Ико... ај сеа врати го старио спољер!

Озбилно.

Ми се расипа вечерва, ко стегнав, и ко не ме пречека спољеро шо си имаме Love/Hate relationship од далечната 2008!

Он Топик: Интер вечерва тамам! :D

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.363
Поени од реакции
47.135
Ova ni e mozda edna od najdobrite partii 2025, zaedno so onaa vo superkupot so atalanta. Feenord ne se jaka ekipa u momentov poradi mnogute povredi ama i so poslabi od niv se macevme ovaa godina, posle dolgo vreme rutinska pobeda imavme i celosna kontrola na rabotite od start do kraj, sto nadezno e dobar znak za periodot sto sledi.

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.368
Поени од реакции
994
Инзаги бил крив и за пеналот. :facepalm:
Ајде, време ми е да се одлогирам до утре сабајле, доволно прочитав за денеска.
481076634_1167848914710693_9149898905339131915_n (1).jpg

Инзаги барал Зиелински да шутира, мислам дека според Контевци ова е доволно добар доказ за да го набркаме како куче, не?

Член од
11 октомври 2010
Мислења
7.018
Поени од реакции
24.109
Ova ni e mozda edna od najdobrite partii 2025, zaedno so onaa vo superkupot so atalanta. Feenord ne se jaka ekipa u momentov poradi mnogute povredi ama i so poslabi od niv se macevme ovaa godina, posle dolgo vreme rutinska pobeda imavme i celosna kontrola na rabotite od start do kraj, sto nadezno e dobar znak za periodot sto sledi.
За мене натпреварот со Монако беше убедливо најдобар од Јануари навака. Помогна што рано беа со црвен ама и пред тоа се осеќаше дека им се спрема потоп.

1741208129573.png

Член од
16 октомври 2021
Мислења
722
Поени од реакции
1.627
Kaj e dzontra ? zaso taka pederski izbrisa kajgana profil i go snema. Mi falat negovite prognozi i raspolozenie posle dobiena ili izgubena utakmica. Daj koj se poznava so nego neka go vrati nazad na forumov

Член од
18 март 2022
Мислења
337
Поени од реакции
1.155
Inzaghi: Have I studied Feyenoord-Milan? Yes, it was important. But they played with a different system against Milan. Paixao had created big problems, today they put 4 forwards so we had to change something. But we saw the matches against Milan clearly"

Вака ја гледал утакмицата изгледа

Image

Kajgana Shop

На врв Bottom