Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
29 октомври 2023
Мислења
624
Поени од реакции
877
Ти одговарам, а не те прашувам :kezec:

Интересни осцилации имаат твојот ментален (не)капацитет:
1. Прво викаш дека не смее да се постираат финансиски ствари (демек твој е форумот, па ти ќе кажуеш што како)
+ фудбалот треба да биде само околу спортскиот дел и резултати, како фан не те интересираат финансии.
2. Го потиш континуирано на сите мои финансиски постови, ничим прозван
3. Почнуваш да пишуваш за финансии, долгови, откази и ФФП патем не ни е проблем тоа, ама толку разбираш)
4. Па уште реплицираш, врати се стотина страни кој што пишал, демек Таки Фити братот од времето е :ROFLMAO:

Нова врста на шизофренија, секоја чест. Кажи ни само, кога си у добрите, да не губат членовите време да ти реплицираат на празно.
Кај сум рекол дека не смее,сум рекол може треба да се престане. Уствари шо ме гајле ти што мислиш ирелевантен си,се фати за мене како некој манијак,божем со ку..в у манџа сум ти бркал, ја да те прашам да не си можда геј, оти овие твои хормони само на тоа личат.
Автоматски споено мислење:

И збори у прво лице еднина,пошто никој не те ебе два посто као шо гледам. Доста внимание ти дадов, сега нацртај си едно море и удави се.

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.133
Поени од реакции
1.740
Излезе видео каде Гарначо гестикулира дека ке оди да се пресоблече, но сепак, не се вратил на клупата, ниту пак ги отпоздрави фановите. Изјавата е на место, и е добар начин да се спушти топката. Ама мислам дека ако продолжат вакви ситни глупоштини, дека Аморим ке го избрка.
Go tolerira do leto samo, ke leta cim se otvori transfer pazarot i ke si donese negov stil na igrac.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
12.004
Поени од реакции
7.161
Уште еден тежок удар.
Screenshot_20250302-062538_Facebook.jpg
Кој знае какви црни магии се фрлени на клубов. Најдобро рушење тоа место, нов стадион па и ново име ако тоа помогне :D .

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
11.010
Поени од реакции
10.362

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.506
Поени од реакции
10.260
Член од
7 декември 2019
Мислења
4.842
Поени од реакции
8.725
Велбек коњот, на кого во Јунајтед топките му се одбиваа од колено, во Брајтон изгледа као ван Бербатов:)
Џабе камења по Хојлунд и Зиркзе, нешто друго не е како што треба!

Член од
14 април 2012
Мислења
33.013
Поени од реакции
67.907
Хмм, вака на хартија како е поставеноста, се надевам дека Де Лихт ке иде на RCB, а Јоро на LCB. Исто, ме интересира дали Бруно и Ериксен ке се менуваат на 10-ка.

Kajgana Shop

На врв Bottom