Klinton
wanna BOMB?
- Член од
- 11 април 2010
- Мислења
- 2.892
- Поени од реакции
- 4.607
Би ти објаснил, ама не си заслужил, залудно еКаква врска има нашата историја со некој што е неспособен да размотри можни сценарија за барем три години унапред пред влегување во војна, поготово што сѐ му беше јасно кажано и беше уредно предупреден. Трамп од старт негодуваше за војнава и можноста да се врати како претседател беше секогаш висока.
Разумно би било и при најмала можност сојузникот да ти го сврти грбот, да се прибереш и да чекаш подобри времиња.
Има врска со нас додуша. Ние слични вакви гомна сме изеле за Илинден и цената може да се каже дека ја плаќаме до ден денес.
Цела друга тема се проукраинци, проамери, шарени, црвени и вмровци.Nemozis samo taka da gledas na rabotite druze klintone.
Ako zaprinetis tuka na forumot, so cesni isklucoci pro ukrainski (ajde proamerikanski) bea bezmalku istite sto bea prosarenikurtonski tuka, proseverdjanski plus malcinstvata i bugarstanata ( tie ne gi ni racunam vo malcinstvo). Sigurno ima pricina zosto e toa taka, a voedno i ti go dava odgovorot okolu predavnucite![]()
Украина е предадена како што Норвешка беше од Квислинг. И нема врска дали си за едните, другите или третите, дали се слагаш со мене или не, нема врска воопшто. Сосема очекувано е да се радуваат ситните души на вакво предавство.
Историјата ќе им суди, само што историјата ја пишува победникот.