Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Ми се сере што се зависи од партија,тоа е лошо за клуб како Вардар,опкружени сме со партиски паразити од кој нема спас.
Можеби на прв поглед изгледа лошо што се зависи од партија во оваа држава,но барем ќе бидат фаворизирани Македонски екипи Вардар,Работнички и Пелистер ќе бидат на врвот во наредните неколку години

Цела сезона помина не научија дека играчот им се вика ДАНЕЛ а не Даниел и се презива Донгмо а Доногмо. Идиоти неписмени!

Toa така ги научил бардот на македонското новинарство, ИДИотот.

Ми се сере што се зависи од партија,тоа е лошо за клуб како Вардар,опкружени сме со партиски паразити од кој нема спас.
Takva ni e drzavata, koa bilo neso razlicno? Da bideme realni, i na cel Balkan i posoroko e taka.

Takva ni e drzavata, koa bilo neso razlicno? Da bideme realni, i na cel Balkan i posoroko e taka.

Па во Грција конкретно спортот не зависи од партијата, сите клубови се сопствеништво на бизнисмени. Бугарија исто, Лудогорец со години го држи бизнисмен. Романија исто. Во Хрватска од најсилните, единствено динамо зависи од државата, т. е. државен е. Словенија исто сите се приватни клубови.

На Балканот само оние држави кои не се во европска унија како што гледаш е исто, зборам за спорт. И пошироко единствено на Унгарија ако мислиш :)

За греота и за плачење сме.
Прашајте ги постарите ако имате што оделе на Вардар нека ви зборат како било порано.
Сега 2ца без тројца, заев гомното што уништи све Македонско уништи. Овие исти кур се.
Како во минатото така и денеска. Македонецот си пати од своите.

ne do ovoj stepen, toest ni 5%... da ne se lazeme mkd e fenomen. katastrofalno loso e toa i poloso e sto samo go zborime a nisto ne pravime da se smeni... pak site vrski brkame, pak site cekame na nekoj drug, pak za se krivi se tie od gore i toa ti e...

За греота и за плачење сме.
Прашајте ги постарите ако имате што оделе на Вардар нека ви зборат како било порано.
Сега 2ца без тројца, заев гомното што уништи све Македонско уништи. Овие исти кур се.
Како во минатото така и денеска. Македонецот си пати од своите.
Порано дабетер беше во време на СФРЈ мораше некој од белградски пашуљак да биде после џумите независни биднавме па малку поарно и оп сељакот кратовски па сдсш па дпшне....

Ова Омерагиќ 0 осет за гол, Закариќ со удар на втора статива, овај закопан вместо стои, чист зицер за напаѓач се такви ситуации, ова во 4то одделение се учи

Ова Омерагиќ 0 осет за гол, Закариќ со удар на втора статива, овај закопан вместо стои, чист зицер за напаѓач се такви ситуации, ова во 4то одделение се учи
Ја не знам кој друг клуб би го зел да игра ОМер кај него....антиталента е
Автоматски споено мислење:

Тим како што е Вардар не смее да има тренер кој играл дефанзивец. Оваа лига ни треба тренер кој е креативец и офанзивно со мозокот ....Едноставно е толку едноставно не умее да наметне офанзивна игра против тим кој се брани 90 минути. Асален тренер минус омер ги добиваше Беса ко од шала. Џабе посед над 70% и толку многу шута кон гол. Со ваква игра можеби опстанок некако ама купот ....тнка работа

Последно уредено:
Ја не знам кој друг клуб би го зел да игра ОМер кај него....антиталента е
Автоматски споено мислење:

Тим како што е Вардар не смее да има тренер кој играл дефанзивец. Оваа лига ни треба тренер кој е креативец и офанзивно со мозокот ....Едноставно е толку едноставно не умее да наметне офанзивна игра против тим кој се брани 90 минути. Асален тренер минус омер ги добиваше Беса ко од шала. Џабе посед над 70% и толку многу шута кон гол. Со ваква игра можеби опстанок некако ама купот ....тнка работа
Не бе немало топка кој да му наместе :tapp: :tapp: :tapp:

Да е само Азер, другиве па што да ти кажам.

Мучење на топката претставуваше ова денес. Врти се околу шеснаесетник цела утакмица, без буквално било каква идеја како да се дае гол.

Чекаме сеа дегенерикот какво соопштение ќе извади.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom