- Член од
- 16 јуни 2016
- Мислења
- 132
- Поени од реакции
- 199
Mogu li znati koja je to aplikacija na kojoj se može gledati?
Odi vo addons vo search i pisi go ovaj url za torrentioOk hvala drug,,bio sam instalirao ali me stalno usmjerava na netflix ili Amazon prime,kako si došao do te serije??
jel se placa aplikacija i imali prevodaStremio se zove aplikacija.
Hvala puno,super ste drugovi.Odi vo addons vo search i pisi go ovaj url za torrentio
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Pokušao par puta ali mi izbacuje erorr,u čemu je problem???Hvala puno,super ste drugovi.
da Stremio se zove aplikacijaMogu li znati koja je to aplikacija na kojoj se može gledati?
neplaca se, prevoda ima al ne bas za sve...vecinom ima ja sam licno prezadovoljan sa aplikaciom...jel se placa aplikacija i imali prevoda
Vecu glupost nisam video odavno....blokiralo mi telefon jedva mi proradi,a nema nista posebno sto nemaju filmske liste....da Stremio se zove aplikacija
![]()
Watch videos, movies, TV series and TV channels instantly.
Watch your favorite videos, movies and TV series.www.stremio.com
![]()
Stremio Addons - Community List
Stremio community currated addons list, find the best Stremio addons here.stremio-addons.com
Автоматски споено мислење:
neplaca se, prevoda ima al ne bas za sve...vecinom ima ja sam licno prezadovoljan sa aplikaciom...
Ma cudim ti se zasto nekoristis na palestaniz gde gi sredil sve a se zanimas s glupostima.Sta na telefon ce pustis dolby atmos tamo i 720 rezulicija dobra.Vecu glupost nisam video odavno....blokiralo mi telefon jedva mi proradi,a nema nista posebno sto nemaju filmske liste....
Tu app treba izbjegavati jel radi putem torenta i kako gledas tako i djelis u isto vrijeme a za djeljenje bi mogao odgovarat.Vecu glupost nisam video odavno....blokiralo mi telefon jedva mi proradi,a nema nista posebno sto nemaju filmske liste....
Зависи во која држава какви се законите и дали воопшто некоја од државите од поранешна Југославија има закон против пиратерија.Tu app treba izbjegavati jel radi putem torenta i kako gledas tako i djelis u isto vrijeme a za djeljenje bi mogao odgovarat.
To treba odjebat tu app
Prije ces u Yugi najebat ako sam sebe izjebes nego sta gledas to.Briga vlast za iptv.Tu app treba izbjegavati jel radi putem torenta i kako gledas tako i djelis u isto vrijeme a za djeljenje bi mogao odgovarat.
To treba odjebat tu app
На многу сајтови и програми за торенти пишува да користиш впн...така да ништо не те чини ако гледаш или симнуваш фајлови преку торент со впн бидејќи и тие ти го препорачуваат тоа.Зависи во која држава какви се законите и дали воопшто некоја од државите од поранешна Југославија има закон против пиратерија.
Во Македонија никој не се замара да ти пушти казна за торети делење.
Да ама ВПН нема стабилно и брзо ако не платиш. Повеќето користиме нелегално гледање филмови и серии за да не плаќаме.На многу сајтови и програми за торенти пишува да користиш впн...така да ништо не те чини ако гледаш или симнуваш фајлови преку торент со впн бидејќи и тие ти го препорачуваат тоа.