Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

Член од
7 октомври 2020
Мислења
310
Поени од реакции
435
Ok hvala drug,,bio sam instalirao ali me stalno usmjerava na netflix ili Amazon prime,kako si došao do te serije??

Член од
1 јануари 2013
Мислења
199
Поени од реакции
144
Член од
7 октомври 2020
Мислења
310
Поени од реакции
435
Последно уредено:
Член од
16 јуни 2016
Мислења
132
Поени од реакции
199
Mogu li znati koja je to aplikacija na kojoj se može gledati?
da Stremio se zove aplikacija
Автоматски споено мислење:

jel se placa aplikacija i imali prevoda
neplaca se, prevoda ima al ne bas za sve...vecinom ima ja sam licno prezadovoljan sa aplikaciom...

Член од
5 ноември 2022
Мислења
16
Поени од реакции
43
da Stremio se zove aplikacija
Автоматски споено мислење:

neplaca se, prevoda ima al ne bas za sve...vecinom ima ja sam licno prezadovoljan sa aplikaciom...
Vecu glupost nisam video odavno....blokiralo mi telefon jedva mi proradi,a nema nista posebno sto nemaju filmske liste....

Член од
15 јули 2007
Мислења
16.054
Поени од реакции
8.364
Tu app treba izbjegavati jel radi putem torenta i kako gledas tako i djelis u isto vrijeme a za djeljenje bi mogao odgovarat.
To treba odjebat tu app
Зависи во која држава какви се законите и дали воопшто некоја од државите од поранешна Југославија има закон против пиратерија.

Во Македонија никој не се замара да ти пушти казна за торети делење.

placeb

place_b
Член од
21 јуни 2016
Мислења
3.419
Поени од реакции
3.251
Зависи во која држава какви се законите и дали воопшто некоја од државите од поранешна Југославија има закон против пиратерија.

Во Македонија никој не се замара да ти пушти казна за торети делење.
На многу сајтови и програми за торенти пишува да користиш впн...така да ништо не те чини ако гледаш или симнуваш фајлови преку торент со впн бидејќи и тие ти го препорачуваат тоа.

Член од
15 јули 2007
Мислења
16.054
Поени од реакции
8.364
На многу сајтови и програми за торенти пишува да користиш впн...така да ништо не те чини ако гледаш или симнуваш фајлови преку торент со впн бидејќи и тие ти го препорачуваат тоа.
Да ама ВПН нема стабилно и брзо ако не платиш. Повеќето користиме нелегално гледање филмови и серии за да не плаќаме.

Kajgana Shop

На врв Bottom