Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

Дали очекувате дека новата власт и новата Претседателка ќе го ревидираат Преспанскиот договор?

• Вкупно гласачи
    291
  • Гласањето е завршено на .
Член од
12 март 2009
Мислења
20.824
Поени од реакции
17.050

Јасно како бел ден, Кадија на Кадија очи не му вади, во најлоша ситуација од кадија Нотар ќе стане

A__

Супер модератор
Член од
16 март 2005
Мислења
5.203
Поени од реакции
12.133
Украдено од твитер

Одам на ОРЛ и му се жалам на докторот за тинитус во ушите.
Ми вика: Шести си од сабајле со истиот проблем. Не ти е ништо, само го слушаш квичењето на грантистите на УСАИД.

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.463
Поени од реакции
30.985
Vi teknuva koga na forumov se pisuese za vrska sarena revolucija - Soros?

Sizofrenici ve pravea.

Ama sea the joke is on you, debili.

Stavre sizikot, Let 3, i red drugi talenti.
Znam, stavre i ubavi nadimaci na site im izmisluvase.
Ama razmisluvav za toa. Tie imaa instant gratification, zosto realno pobedija, a sega jas imam delayed gratification.
Samo sho ne e nikakvo zadovolstvo, koga ke poglednam, iako sum bila vo pravo, izgubiv mnogu raboti kako posledica na ova, osven vistinata.
A mislam deka lugevo se tolki tupi i kusogledi sho ova da se povtori, se isto scenario ke gledame. I pak nekoj drug ke im bide kriv.
Ne znam sto ke se smeni sea posle ova, verojatno nisto kako koga ispadna vistinata za avtobusite vo aracinovo.

Член од
17 август 2011
Мислења
10.406
Поени од реакции
18.560
Znam, stavre i ubavi nadimaci na site im izmisluvase.
Ama razmisluvav za toa. Tie imaa instant gratification, zosto realno pobedija, a sega jas imam delayed gratification.
Samo sho ne e nikakvo zadovolstvo, koga ke poglednam, iako sum bila vo pravo, izgubiv mnogu raboti kako posledica na ova, osven vistinata.
A mislam deka lugevo se tolki tupi i kusogledi sho ova da se povtori, se isto scenario ke gledame. I pak nekoj drug ke im bide kriv.
Ne znam sto ke se smeni sea posle ova, verojatno nisto kako koga ispadna vistinata za avtobusite vo aracinovo.
Treba da se zaaprasas kako so tolku mal funding (samo mijalkov ima poise kesh od ova so oni go davale), uspeaa da ja turnat vlasta.

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.967
Поени од реакции
41.285
Спремни се за победа на следни избори.

Нормално дека не и се свиѓа сеа, им го скрати финансирањето на таа смрдената партија у која што членуваат, да бог им се сруши зградата на Бихачка додека се внатре.
Автоматски споено мислење:

Toj Zdravko ne vi bese sopartiec, sarenokurtonec? Ednoto bea so toj nekapeniot liderot na Levica.
Беше, и го набркаа како пес на улица, како за овие што протестирал. Тоа се тие кадри на Е Мајта, шаренокуртонци и ливадари.

Последно уредено:
Член од
23 август 2010
Мислења
39.964
Поени од реакции
116.570
Додека се планира промена на грбот, но и промена на химната, Каурот за ова протестира:

Пола од овие држат транспаренти “СТОП ЗА НАСИЛСТВО ВРЗ ЖИВОТНИТЕ“ и носат бунди на нив. :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:
Нема позабеган народ мајке ми.

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.463
Поени од реакции
30.985
Treba da se zaaprasas kako so tolku mal funding (samo mijalkov ima poise kesh od ova so oni go davale), uspeaa da ja turnat vlasta.
epa taka, mijalkov dodeka gledase da gi ispere parite, ovie drugite gi investiraa sto vo mediumi, prisluskuvanje, sto vo farbi, avtobusi i taka natamu.

Член од
12 март 2009
Мислења
20.824
Поени од реакции
17.050
Нормално дека не и се свиѓа сеа, им го скрати финансирањето на таа смрдената партија у која што членуваат, да бог им се сруши зградата на Бихачка додека се внатре.

Беше, и го набркаа како пес на улица, како за овие што протестирал. Тоа се тие кадри на Е Мајта, шаренокуртонци и ливадари.
Зградата на Бихачка НЕ е нивна, на државата, треба на сите партии да се подели спрема број на пратеници, за ова поднесе до Уставен поодамна партијата на Титови млади сили, ама уставен СЕ напраи на ТОШО, 25 години НЕ одговара....а ушти има од Кадиите од тие што ги избра 1996 Бране, 680 кадии за една ноќ !!!

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.510
Поени од реакции
24.291
Ama ne pred da ja demolira kancelarijata na Pretsedatelot i za koj dobi i obvinenie nekoe kolku sto se sekjavam i za koe ovoj nekapeniot pravese protesti pred obvinitelstvoto za da go oslobodat. Gomna sarenokurtonski.

Nikogas ne potcenuvaj glupi ljuge vo golem broj, posebno ako imaat pravo na glas :toe: .
Parite gi jadoja tie sto trebaa da gi nasskaat, ovie posto se glupi najverojatno denar ne vidoja od tie pari. Zadovolni bea i so kanta polikolor ;)

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
17.013
Поени од реакции
51.218

Kajgana Shop

На врв Bottom