Premier League - 2024/25

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Манчестер Сити

• Арсенал

• Ливерпул

• Челзи

• Манчестер Јунајтед

• Тотенхем

• битно е да се учествува

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
aeaeee ne se ligavete sea ko gmizavci so rakii makii dogovorete ferka iscukajte se, viknete krug da napraime i site pocituvaci na Only the strong, da ja rekreirame scenava so site adeti i da se kladime, ilz bogznae kolku ke natovari na hot ice, ke si rece ne moze da e ovoj topol led, a da e slab, zasto obicno ledot koga e topol se topi, a ovoj e cvrst kako karpa, i aaaajt u picku mater nemojte ko down i castiel koga se dogovaraa kaj taa benziskata na koja apsolutno nikad ne se najdoa da se mlatat dzabe ja barav na google maps.

Posle toa pijte rakija kolku sakate.
На крајот ќе се земат :ROFLMAO:

Прегледај го приврзокот 444337

Време е Ацид да организира еден турнир. Да се види само кој ќе е main event, а кој се ќе биде во undercard.

Или можеби едноставно да се уозбилите и да престанете со глупости
Седи мирен, нели гледаш дека Премиер лига е мртвило. Освен Ливерпул сите други се офлеле мајко! Ќе умреше темата ако не влеташе @HoT iCe со маја гери :cenzura:

Дојдов само да прашам вака дали vidooq е претепан и сио чалмосан во бел завој и дали барем му оставија две прстина преку Мрозеова азбука да пишува на форум.
Ако не можиш, смогни сили само лајкни ми, да знам.

Какво утакмичиште и какво темпо на Брајтон - Борнмут

Во право е @Saka Zulu , далеку се италијанските екипи од вакво нешто.

Какво утакмичиште и какво темпо на Брајтон - Борнмут

Во право е @Saka Zulu , далеку се италијанските екипи од вакво нешто.
Немој така ќе те тераат да им дефинираш што е фудбал со одење и ако имаш редовно Калчо преноси на Арена.

Астон вила чуда прави :D кога ќе начека боси екипи, како викендов. Кристал палас ги уби у појам!

20250225_190930.jpg

Јунајтед 1 ден во топ 4 и тој на прво место.
Арсенал немаат ниеден ден на прво место :вонзем:

Сигурно во Јунајтед ја имаат урамено таа слика, од тој ден. За успомен и долго сеќавање :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom