Premier League - 2024/25

Шампион?

• Манчестер Сити

• Арсенал

• Ливерпул

• Челзи

• Манчестер Јунајтед

• Тотенхем

• битно е да се учествува

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Член од
14 август 2022
Мислења
1.720
Поени од реакции
2.102
За што? Француско и без него ќе освојат, за ЛШ мислам дека ни он не им помага!
Едино што ќе ја подигнат фан базата, што може и не е лош потег. Ама 500+ плата, не покрива ниедна фан база!
Ќе покријат лагано ова кога ги извадија парите за Меси и Нејмар ова ќе е мала маца со оглед на муџахединската фан база на ПСЖ, ама мислам на арапот не му е до тоа, пробува на друг начин до ЛШ.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.951
Поени од реакции
67.709
Ме погодил во центар со што?
Суфлира од страна, се меша кај не му е место и не му е првпат.
Затоа и му жари под газот да дознае кој сум иако никад не сум се криел на форумот кој сум, за разлика од него што се крие позади тастатура и индиректно како пиче ќе суфлира и ќе провоцира или ќе глуми дрвен адвокат.
Не знам што да ви кажам, пробав да ве пцујам ама џабе е, премногу сте глупи да разберете основни работи и се мешате како жени во секоја чорба, класични ретарди.
Ти пишав синоќа да ми пишеш број на мобилен, да се чуеме - Во странство сум, не пиша.
Ти пишав потоа да ми пратиш линкче од фејсбук, инстаграм, да се запознаеме, ни тоа не прати. Срамота е да ти извадам тука приватни пораки, не сум таков лик.

Член од
1 јануари 2025
Мислења
90
Поени од реакции
270
Ти пишав синоќа да ми пишеш број на мобилен, да се чуеме - Во странство сум, не пиша.
Ти пишав потоа да ми пратиш линкче од фејсбук, инстаграм, да се запознаеме, ни тоа не прати. Срамота е да ти извадам тука приватни пораки, не сум таков лик.
Ти кажав дека ќе се сретнеме во живо, да не се секираш, очекувам да бидеш маж како и позади тастатура.

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.677
Поени од реакции
11.770
За што? Француско и без него ќе освојат, за ЛШ мислам дека ни он не им помага!
Едино што ќе ја подигнат фан базата, што може и не е лош потег. Ама 500+ плата, не покрива ниедна фан база!
Автоматски споено мислење:

Може Јунајтед и да сака, ама мислам дека он у жив песок да влегува баш и не сака!
Посекако на нив парите не им се проблем плус олеснителна околност е на фри ако го земат

Член од
7 декември 2019
Мислења
4.764
Поени од реакции
8.527
Еее у мое време у Куманово кој да си намислија да га најдеш, за 2 саати еветига. С'г сви се разбегале по свет, ни с'с интернет не ѓи наваѓаш!

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.677
Поени од реакции
11.770
Еее у мое време у Куманово кој да си намислија да га најдеш, за 2 саати еветига. С'г сви се разбегале по свет, ни с'с интернет не ѓи наваѓаш!
К’д т’д ке се врне

Член од
7 декември 2019
Мислења
4.764
Поени од реакции
8.527
Посекако на нив парите не им се проблем плус олеснителна околност е на фри ако го земат
Фрос ја нема, ама посекако нејзино си остана
Фри и не е така фри! Менаџерите сега трансфер цената ја бутаат во плата и премии! Пари имаат, ама инвестираат јако бидејки се спонзори на Чеферин анд ко. Инаку шузнам...

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.677
Поени од реакции
11.770
Фрос ја нема, ама посекако нејзино си остана
Фри и не е така фри! Менаџерите сега трансфер цената ја бутаат во плата и премии! Пари имаат, ама инвестираат јако бидејки се спонзори на Чеферин анд ко. Инаку шузнам...
Под олеснителна околност не мислев дека ке уштедат туку за пред јавност иначе ке најдат преку трри страни да го подмачкаат агентот парите нив не им се проблем ама баш никаков

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.861
Поени од реакции
10.231
Salah do ovoj moment na sezonata ima 25 golovi i 16 asistencii vo liga :eek: (ne znam dali mu se dodadeni denesnite), i so ovaa statistika ova mozda e najdobrata sezona na eden igrac u istorijata na ligava, a ima uste 11 natprevari do krajot.
Sega gledav na Ronaldo najdobrata sezona statisticki u united, 31 gol i 7 asistencii, nerealni olraund brojki se ova.
Анри има 24 гола со 21 асистенција 2001/ 02 мислам.
Никој уште не го има надминато бројот на асистенции во една сезона исто така ако не се лажам.

Kajgana Shop

На врв Bottom