Фан Клуб: Вардар

Член од
11 октомври 2014
Мислења
2.671
Поени од реакции
2.765
Не е избришано, си го постирал во темата за македонско првенство. Ги избркаа инаку, поради националисточко навивање.
кој е одговорен за тоа четвртиот БАФТО или гостиварчанецот?

Член од
19 август 2010
Мислења
4.127
Поени од реакции
10.201
Eve go Mato prorabote na vtoriov natprevar. Toa sakam da vidam, nekoj što ke napravi razlika so vakvi golovi. Bravo za denes, odličen natprevar. Sea treba da probame da vlezeme vo serija na pobedi i osvojuvanje na bodovi. I na kupot isto jak fokus. Polesno e mnogu koga nemaš pataruška odbrana koja so nekoja glupost ke ti odmili da igraš. Kao Gača i nekoj od odbranbenite vo prviot del od sezonata. Šteta što Omeragić e konstantna prikolka na ekipava, golema šteta ni pravi.

Член од
11 април 2023
Мислења
2.164
Поени од реакции
7.258
Што е со странава која пренесува информации во врска со клубот ,дали ја водат внатре од ФК Вардар или друга е причата,ова е платен порачан текст,каде што се величи нашата "9ка"
Screenshot_20250222_184715_Instagram.jpg

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.091
Поени од реакции
74.876
Што е со странава која пренесува информации во врска со клубот ,дали ја водат внатре од ФК Вардар или друга е причата,ова е платен порачан текст,каде што се величи нашата "9ка"
Прегледај го приврзокот 444196
Истите се од Вардар фанс. Едно 100 фан страни на Вардар или играчи на Вардар се водени од истите луѓе. Гледаш секогаш само се упикуваат кај секои газди. Кога треба да критикуваат, тоа е со некои умерени зборови.

Член од
23 април 2022
Мислења
514
Поени од реакции
2.608
На страна одличната утакмица денес и големата победа, но овие пар страни претераа. Поединечни хвалоспеви за секој играч како да се освоила дупла круна. Кочница малце момци, втора утакмица е, првата ја изгубивме дома. Полека, чекор по чекор, ќе има време за сумирање впечатоци, ова е типично за таа баграта внатре што е у клуб

Последно уредено:

Con Artist

the man with the key
Член од
1 мај 2012
Мислења
5.358
Поени од реакции
21.776
Ова денес беше газење под нозе, апсолутна доминација на секое поле, како против мали деца да играа. Шампионот демек. :icon_lol:

Штета што не влезе стативата или барем една од шансите на Дианеси. Паднат е тимот психички заради сите случувања околу клубот, си треба време додека се дигнат малку и воиграат убаво, им фали малку буст со поголема гол разлика, после има да газат сè пред себе.

Штета што околу 60-70 минути тимот игра со сидро околу вратот во вид на Азер, ама тоа е, да се надеваме дека другите ќе успеваат да надополнат.

Член од
11 април 2023
Мислења
2.164
Поени од реакции
7.258
Само да видите за каков талент станува збор ,шанса за гол и како реагира нашата "9ка"
Толку од мене веќе не го пишувам, лошо е што заради тој сме играч помалку во секој натпревар.

Член од
17 август 2014
Мислења
3.760
Поени од реакции
6.169
Само да видите за каков талент станува збор ,шанса за гол и како реагира нашата "9ка"
Толку од мене веќе не го пишувам, лошо е што заради тој сме играч помалку во секој натпревар.
Пас како Сколс во најдобрите години, визија ала Пирло, македонскиот дијамант Омерагиќ

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.944
Поени од реакции
18.033
Истите се од Вардар фанс. Едно 100 фан страни на Вардар или играчи на Вардар се водени од истите луѓе. Гледаш секогаш само се упикуваат кај секои газди. Кога треба да критикуваат, тоа е со некои умерени зборови.
Eднаш имаа цитирано мислење од @Chronysync, мислев он ја води страната. :pos: :pos: :pos:

Член од
28 јануари 2018
Мислења
1.871
Поени од реакции
7.654
Eднаш имаа цитирано мислење од @Chronysync, мислев он ја води страната. :pos: :pos: :pos:
Мислам дека тој што ја води страната е активен член и на форумов.
Еднаш и мое мислење имаше постирано, само така направил скрин и ја исекол сликата, во позадина си стои Кајгана темата.:pos:

@Fluffy_bunny

Зајко кокорајко
Член од
24 декември 2020
Мислења
1.815
Поени од реакции
2.359
Треба на повеќе деца од младинската школа да им се дава шанса. Исто треба да се нагласи дека со многу трпение беше одигран натпреварот и тоа пријатно ме изненади. Не се одеше како претходниот натпревар со главата низ ѕид. Јас сум изненаден од Талески имаше 4-5 добри интервенции и дефинитивно имаше голем придонес денес. Криво ми е што Дианеси не реализираше, па да јадат блам со убедлив пораз дома. Убеден сум дека може да се добијат и Силекс и Работнички, па да се влезе мирно во остатокот од сезоната.

Kajgana Shop

На врв Bottom