Фан Клуб: Вардар

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.091
Поени од реакции
74.876
A so se sluci so Lemos neli bese povreden sega bil spremen vikas bi brkal rabota oti kaj nas taka dojde Lucas pa posle na kloci da go izbrkaat ,prasanajeto mi e dali vredese i cinese oti go nudeja kaj nas ama ne go zedoja legendite

Sent from my SM-S901B using Tapatalk
Беше повреден цела година...
Не знам во каква форма е по повредата, ама додека беше здрав за овие кои ги имаме го имаше измислено фудбалот. И тој покрај вакви дрва во нападот личеше лимитирано, ама со напаѓач ко Мирко бо газеле.

Член од
10 мај 2022
Мислења
1.104
Поени од реакции
3.088
Утре бидејќи Омерагиќ ќе игра цел меч може да се изигра дека не даваме гол.

Член од
17 август 2014
Мислења
3.760
Поени од реакции
6.169
Беше повреден цела година...
Не знам во каква форма е по повредата, ама додека беше здрав за овие кои ги имаме го имаше измислено фудбалот. И тој покрај вакви дрва во нападот личеше лимитирано, ама со напаѓач ко Мирко бо газеле.
Пак ќе пишам на тие пари можеа да пробаат да го соберат Лео Гуера од Тиквеш бразилецот, машина лево крило.
Сега чинам се врати во Бразил.

Bibo

Модератор
Член од
9 април 2006
Мислења
4.154
Поени од реакции
4.038
Што позиција игра овој Андреј Мурџески младинецов што стартува денес?

Член од
1 август 2015
Мислења
1.109
Поени од реакции
2.386
Мато го нема во состав, знае некој што е причината

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.091
Поени од реакции
74.876
Не ми се верува дека уште се радувам на головиве... :D

Ова е убедливо најдобро одиграниот натпревар сезонава. Константно напаѓавме, еден куп шанси. Добар гол на Закариќ и уште поубав на Мато. И младинецов одигра солидно...

Член од
13 август 2023
Мислења
64
Поени од реакции
140
Gi pogode izmenite plus selanecot mnogu podobri vasite trcaa ,brkaa igraa fudbal na vtora so uflranje stativa
Mozese i pogolema pobeda nebo i zemja od toa so bevte esenta ,skoro site crnci se pogodeni iako ona so go promasi Dianessy bese za zatvor no ja ispraj rabotata posle so golot Mato
Samo zosto si zaminaa navivacite na poluvreme bas ubo si navivaa

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.091
Поени од реакции
74.876
Зашто ми е избришано мислењето/прашањето?
Не е избришано, си го постирал во темата за македонско првенство. Ги избркаа инаку, поради националисточко навивање.

Kajgana Shop

На врв Bottom