UEFA Champions League - Season 2024/25

Кој ќе освои?

• Вкупно гласачи
    80
  • Гласањето е завршено на .
Член од
5 март 2018
Мислења
17.293
Поени од реакции
19.759
Ke raspali taktikata koga e najpotrebno.. samo nz koj ke go popie, dali sega 1/8 finale ili 1/4 so inter..
Која тактика тој нема тактика, сите напред, од контри посериозна екипа ќе ги расклати.
Ги гледав и со Феенорд и со Селтик.
Интер здравје ќе му земи
Јас нив ги преферирав во 1/8 финале, ќе ги искинеше од контри Атлетико.

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.536
Поени од реакции
15.016
Интер има најлесен противник во 1/8 финале, Барса најлесен ждреб до финале, Реал, па и Баерн, најтежок ждреб до финале.

Од можните парови понатаму, би сакал да видам на што би личело полуфинале помеѓу Барса и Интер.

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.239
Поени од реакции
10.308
Интер има најлесен противник во 1/8 финале, Барса најлесен ждреб до финале, Реал, па и Баерн, најтежок ждреб до финале.

Од можните парови понатаму, би сакал да видам на што би личело полуфинале помеѓу Барса и Интер.
Сите сте за Интер само не признаватееее але алеееее :D

McLovin

Politically Incorrect
Член од
11 август 2016
Мислења
3.842
Поени од реакции
15.107

Според мене Интер би бил најнезгодниот противник на Барса. Со сите други моментално би се носеле.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.293
Поени од реакции
19.759
Од сите двојки најдопадлив фудбал за око би бил ПСЖ - Ливерпул и Баерн - Леверкузен од смисла на голови итн.
Мадридското дерби најјако со оглед на тоа какви мечеви изиграа овие две екипи последниве години меѓусебно.
Ќе гори Мадрид, ќе прштат картони, свашта ќе има на тие натпревари.
Падна страната прееска за купување на карти, лудница ќе биди.

Реал иако има најтежок пат секогаш се во топ фаворити за освојување, после тоа иди Барселона со оглед на патот до финале, ама тие па можат да паднат кога најмалце очекуваш, немој да се чудите од Бенфика ако испаднат.

Ливерпул и ПСЖ шо знам, ПСЖ со Луис Енрике можи да изненади ама мислам дека во двомеч со Реал или Барселона не би имале шанса.

Арсенал никој не ги спомнува, рутински си се прошетаа во ЛШ. Фаворит од сенка ми се тие.

Атлетико, ако го помини случајно Реал ќе стигнат до финале, да ми го слушате зборот.

За Гуд ебенинг да пишам нешто ? Немаат тежок пат до полуфинале, топка е се бидва :)

Член од
14 август 2022
Мислења
1.705
Поени од реакции
2.096
Од сите двојки најдопадлив фудбал за око би бил ПСЖ - Ливерпул и Баерн - Леверкузен од смисла на голови итн.
Мадридското дерби најјако со оглед на тоа какви мечеви изиграа овие две екипи последниве години меѓусебно.
Ќе гори Мадрид, ќе прштат картони, свашта ќе има на тие натпревари.
Падна страната прееска за купување на карти, лудница ќе биди.

Реал иако има најтежок пат секогаш се во топ фаворити за освојување, после тоа иди Барселона со оглед на патот до финале, ама тие па можат да паднат кога најмалце очекуваш, немој да се чудите од Бенфика ако испаднат.

Ливерпул и ПСЖ шо знам, ПСЖ со Луис Енрике можи да изненади ама мислам дека во двомеч со Реал или Барселона не би имале шанса.

Арсенал никој не ги спомнува, рутински си се прошетаа во ЛШ. Фаворит од сенка ми се тие.

Атлетико, ако го помини случајно Реал ќе стигнат до финале, да ми го слушате зборот.

За Гуд ебенинг да пишам нешто ? Немаат тежок пат до полуфинале, топка е се бидва :)
Многу голови на Баер-Баерн. Сезонава 3 утакмици 3 гола вкупно.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.293
Поени од реакции
19.759
Многу голови на Баер-Баерн. Сезонава 3 утакмици 3 гола вкупно.
Во двомеч поинаку би било, два натпревари се, плус не важи повеќе правилото во гости.
Секоја екипа ќе гледа барем дома да извади позитивен резултат, да дај гол два плус

Член од
6 ноември 2024
Мислења
636
Поени од реакции
1.157
Единствено што Атлетико ќе поминат е асфалт до Сантјаго Бернабеу.

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.536
Поени од реакции
15.016
Според мене Интер би бил најнезгодниот противник на Барса. Со сите други моментално би се носеле.
Па да, затоа и ме интересира како би изгледало кога ќе се судрат, иако поради тежината што ја носи полуфинале многу ќе се калкулира.

Интер, но и Леверкузен, за Барса може да бидат многу полош противник отколку Баерн. Најдоброто од Интер, во овие три сезони, е нешто што најмалку би му одговарало на Флик.

Од друга страна, јас Интер и не сум го видел во овие три сезони во ЛШ да издоминира против некој голем клуб (и против средни многу ретко). Најмногу минатата сезона против Атлетико и тоа само на еден натпревар. Но тие ако не мора да напаѓаат, на секого ќе му препуштат да игра, а не на вакви натпревари на гостински терен, па Чоло и не е некоја мера. Сега ова и не е најважно за Интер, може да им биде и предност, нема што да пробува да доминира против Барса. Но со игра во ЛШ не импресионираат, сезонава најзначајна победа им е против Арсенал, кога шутнаа само еднаш во рамки на голот, а играа на домашен терен.

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.481
Поени од реакции
28.863
Ќе напише некој посликовито со проценти која екипа колку шанси има за пролаз ?
Нешто како 45-65 или 25-70 ?

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.536
Поени од реакции
15.016
Не е ова толку луда прогноза. Атлетико е многу понезгоден противник за Реал отколку ваков Сити.

Ако отидат во 1/4 финале, веќе гледам како двете со Арсенал завршуваат 0:0 или максимум 1:1 и Чоло поминува во полуфинале во продолжетци или на пенали.

А од таа страна на ждребот, никако на би ја отпишал Астон Вила уште од сега. Емери е мајстор за вакви натпревари во нокаут фаза. Само да не засере со Бриж, па ќе видиме дали победникот од ПСЖ и Ливерпул е сигурен 1/4 финалист.
Автоматски споено мислење:

Јас секогаш го сметав Милан за голем клуб.
Да не бидеме буквалисти до толку. :icon_lol:

Ептен голем беше тој Милан во 1/2 финале.

А и Бенаср се повреди на почетокот и влезе Месијас.

Моќниот, шампионски тим на Милан, пред да дојдат неспособните и да го растурат.

1000018147.jpg

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom