Чоло ни во 100 животи нема да може да му врати само за 2014 и 2016.Чоло ќе му врати за сите испаѓања досега, зачувајте го постот![]()
Чоло ни во 100 животи нема да може да му врати само за 2014 и 2016.Чоло ќе му врати за сите испаѓања досега, зачувајте го постот![]()
Ако Интер ги помине Феeнорд ,платата од работа ќе си ја префрлам кај Стефан во банка во знак за почит кон миланскиот клуб.
Имам личен банкар сега во банката кај што сум ми ги брка сите работи девојката, за кај тебе те рачунам тебе за личен банкар.Ќе те изгорам со камати и провизии.![]()
Значи да ставаме гомило кеша на Арсенал шампион?Знајте дека кога се играло последниве години финале на Алијанц шампионот бил тој кој немал титула во ЛШ досега.
![]()
Или ПСЖЗначи да ставаме гомило кеша на Арсенал шампион?![]()
Шо се вели зборотЧоло ни во 100 животи нема да може да му врати само за 2014 и 2016.
Baern ne stiga do finale pa i hitler da voskresne da gi butkaReal vs Baern finale.. Ke si igraat finale na svoj teren bavarcite..
Секако, екипата со најдобра форма у Европа е поповолна опција.Мислам дека ПСЖ е поповолна опција за Ливерпул од Бенфика за 1/8-финале. Утакмицата во Ливерпул пред 6-7 години со нив беше топ.
Ke raspali taktikata koga e najpotrebno.. samo nz koj ke go popie, dali sega 1/8 finale ili 1/4 so inter..И јас така мислам заради домашниот терен ама Баерн луѓе со онаа тактика на Компани тешка работа.