Љубовен цагер.И му ја пратил тачно на полноќ![]()
Љубовен цагер.И му ја пратил тачно на полноќ![]()
go utna vtoroto za da ima over time... site go molea da ute 2 i da tepa dzordan ama kobi mu dade sansa vo over time... podocna ima izjaveno dzordan nemase da saka takva pobeda i u pravo bese.Најак Коби момент во Ол стар ќе остане кога не ги утна слободните пошо требало Џордан да победи. Сите застанаа, Коби тргна по гејм винер и изнуди три слободни , класика.
Од следна сезона,оваа сезона ќе ја доигра за Жалгирис.
Ќе земе ко за инает оваа сезона.Sreken rodenden na najdobriot igrac vo ligata.
Mnogu zdravje i srekja, i ni edna titula povekje do kraj na kariera.
Епа ајде првата 30ка ја чекаме тогаш.Luka Doncic not expected to have a minutes limit moving forward, per coach Redick.
Зависи за што. За 1 на 1 никад не би ги изграл Кари и Леброн пред КД, едино Коби и Џордан. Дурант е офанзивен монструм, нема одбрана за оваа будала кога е во форма. Нема уствари за никого од ѕвездиве ама Дурант може на 200 000 начини да ти даде кош, буквално.
Не му го изгледав видеото, нема шанси да гледам нешто од тој клошар што врска нема од животот. Онака коментирам, зависи за што бираш некого. На целосната листа Дурант не може да биде пред Леброн, Кари, Данкан итн, јебига.Збориме за 5 на 5 , јака iso кошарка игра и Ирвинг па не е ни приближно all time great.
Ете догодина нека играат до 21 ако им е толку интересно , милионче ќе си лапне некој. Доволно е да се стави во топ 15 , плус овој идиотов не знам за колку играчи го има кажано ова , а ниедна будала не би го ставила Кари зад Дурант. Данкан како 4ка мора да остане. Вилт или Расел секако лета еден.
Kobi ima izjaveno deka se penzioniral bez da figurira kako da go cuva eden igrac, KD.
1 na 1 KD bi go pobedil na Kobi, mnogu e pogolem. Isto taka i LeBron 1 na 1 bi go pobedil na Kobi bidekji mnogu e pogolem.
Автоматски споено мислење:
Izgleda Luka uste vecer ke e limitan, pa od narednata full.