NBA 2024/25

Koи тимови ке изборат плеј оф? (покрај фаворитите за титула)

• Вкупно гласачи
    59
KD.
1 na 1 KD bi go pobedil na Kobi, mnogu e pogolem. Isto taka i LeBron 1 na 1 bi go pobedil na Kobi bidekji mnogu e pogolem.
2010 збораш, кога Коби ги отпадна Дјурант, Вестбрук, Харден и компанија?

Или збораш 2016 кога водеше Дјурант 3-1 против ГСВ и отпаднаа исто во ПО?

Тој Дјурант?

Дјурант е ѕвер, само не го преценувај. Коби колку ме служи сеќавање не водел во ПО 3-1 па да изгуби 4-3, ниту пак некогаш испаднал од Дјурант.

Чисто само да го знаеш како податок.

Плус, Дјурант како испаѓа времето НЕ е топ 10 играч. Жалосно за талентот али кога веќе премина во ГСВ требаше да си остани таму и лапа титули.
Вака само со 2 титули нема теоретска шанса да влези во топ 10 на сите времиња (настрана талентот).

Тој Дјурант?

Дјурант е ѕвер, само не го преценувај. Коби колку ме служи сеќавање не водел во ПО 3-1 па да изгуби 4-3, ниту пак некогаш испаднал од Дјурант.

Плус, Дјурант како испаѓа времето НЕ е топ 10 играч. Жалосно за талентот али кога веќе премина во ГСВ требаше да си остани таму и лапа титули.
Вака само со 2 титули нема теоретска шанса да влези во топ 10 на сите времиња (настрана талентот).

2012 им вратија на Лејкерс. Али се слагам со тебе , 1 на 1 Дурант не ми е сигурен ни против Ирвинг, а не па со Коби да правиме муабет...

Тој Дјурант?

Muabetot e za 1v1, pogolem e 13cm KD
Автоматски споено мислење:

Bi tipuval na KD, 1v1 protiv Kobi.
Автоматски споено мислење:

Na tatkoto od Lonzo i LaMelo, LaVar, mu ja amputirale ednata noga...

Последно уредено:
На спортист, професионален во НБА мислиш дека му фали хигиена?
Самото тоа што игра утакмици значи после утакмици дека се тушира, истото важи и за тренинзи. Секој втор ден играат утакмици, секој ден тренинзи. Се кладам дека ти помалку се тушираш од него, пример. :D

Сувата кожа може да е показател на некое заболување на истата и не мора да е причината нехигиена, а проќелавоста е наследна работа шо се јавува кај некој порано - кај некој подоцна.

Вакви кромид вести не знам како се успева да се голтнат.
Професионален спортист, еден од најплатените во светот воопшто, немал основна хигиена. (y)

Muabetot e za 1v1, pogolem e 13cm KD
И е карактерно путе, шо ојде да игра кај тимот кој го отпадна од ПО минатата година.
Не е до сантимите таму.

Na tatkoto od Lonzo i LaMelo, LaVar, mu ja amputirale ednata noga...
Е тука е до сантимите, не бери гајле има тој трета нога сигурно, ќе потскокнува на неа :D :D :D :D

Nizok e Kobi za 1v1 protiv KD.
Koga ke se kreni gore na shut ne mu dostigaat racinjata na Kobi. A KD pogoduva od sekade. 7 foot sniper.
Tesko deka moze KoBi da go docuva na KD.

Generale, ne sporeduvame karieri i ostanato. KD nemoze so Kobi.
No vo basket 1 na 1 KD ke go pobedi na Kobi. 13cm pravat razlika pod kosh
А шо ќе прат под кош? Центри се?

1:44
Толку имам да кажам по ова прашање.

Само за да знаеш, Коби има чувано играчи на позиција од 1 до 4 во клучни моменти од натпревари, а и цели натпревари. Преку цела кариера ова. Тој е одличен дефанзивец.

Дјурант е исто така добар дефанзивец, но само за неговата позција т.е. SF.
Други позиции нема чувано со успех. Тука е разликата.

За карактерната, дека е пичка, веќе утврдивме (небо земја е разликата меѓу него и Коби во тој поглед).

Kawhi L е многу солиден 2 way player и играше страшна одбрана, тоа се виде и во финалето запад ГСВ со Спарс првата утакмица кога KD неможеше кош да даде па се најде оној Пачулија го повреди и го сјеба финалето.
Така по мене тој е играчот што ќе го изеде KD

Не бе, не е свиња Лука... пак кривел нешто, а збореше као 100% бил спремен за да игра.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom