NBA 2024/25

Koи тимови ке изборат плеј оф? (покрај фаворитите за титула)

• Вкупно гласачи
    54
Член од
30 јуни 2020
Мислења
3.200
Поени од реакции
12.002
KD.
1 na 1 KD bi go pobedil na Kobi, mnogu e pogolem. Isto taka i LeBron 1 na 1 bi go pobedil na Kobi bidekji mnogu e pogolem.
2010 збораш, кога Коби ги отпадна Дјурант, Вестбрук, Харден и компанија?

Или збораш 2016 кога водеше Дјурант 3-1 против ГСВ и отпаднаа исто во ПО?

Тој Дјурант?

Дјурант е ѕвер, само не го преценувај. Коби колку ме служи сеќавање не водел во ПО 3-1 па да изгуби 4-3, ниту пак некогаш испаднал од Дјурант.

Чисто само да го знаеш како податок.

Плус, Дјурант како испаѓа времето НЕ е топ 10 играч. Жалосно за талентот али кога веќе премина во ГСВ требаше да си остани таму и лапа титули.
Вака само со 2 титули нема теоретска шанса да влези во топ 10 на сите времиња (настрана талентот).

Член од
19 март 2013
Мислења
3.368
Поени од реакции
5.022

Тој Дјурант?

Дјурант е ѕвер, само не го преценувај. Коби колку ме служи сеќавање не водел во ПО 3-1 па да изгуби 4-3, ниту пак некогаш испаднал од Дјурант.

Плус, Дјурант како испаѓа времето НЕ е топ 10 играч. Жалосно за талентот али кога веќе премина во ГСВ требаше да си остани таму и лапа титули.
Вака само со 2 титули нема теоретска шанса да влези во топ 10 на сите времиња (настрана талентот).
2012 им вратија на Лејкерс. Али се слагам со тебе , 1 на 1 Дурант не ми е сигурен ни против Ирвинг, а не па со Коби да правиме муабет...

Член од
24 септември 2023
Мислења
1.240
Поени од реакции
1.910

Тој Дјурант?

Muabetot e za 1v1, pogolem e 13cm KD
Автоматски споено мислење:

Bi tipuval na KD, 1v1 protiv Kobi.
Автоматски споено мислење:

Na tatkoto od Lonzo i LaMelo, LaVar, mu ja amputirale ednata noga...

Последно уредено:
Член од
30 јуни 2020
Мислења
3.200
Поени од реакции
12.002
На спортист, професионален во НБА мислиш дека му фали хигиена?
Самото тоа што игра утакмици значи после утакмици дека се тушира, истото важи и за тренинзи. Секој втор ден играат утакмици, секој ден тренинзи. Се кладам дека ти помалку се тушираш од него, пример. :D

Сувата кожа може да е показател на некое заболување на истата и не мора да е причината нехигиена, а проќелавоста е наследна работа шо се јавува кај некој порано - кај некој подоцна.

Вакви кромид вести не знам како се успева да се голтнат.
Професионален спортист, еден од најплатените во светот воопшто, немал основна хигиена. (y)

Muabetot e za 1v1, pogolem e 13cm KD
И е карактерно путе, шо ојде да игра кај тимот кој го отпадна од ПО минатата година.
Не е до сантимите таму.

Na tatkoto od Lonzo i LaMelo, LaVar, mu ja amputirale ednata noga...
Е тука е до сантимите, не бери гајле има тој трета нога сигурно, ќе потскокнува на неа :D :D :D :D

Член од
24 септември 2023
Мислења
1.240
Поени од реакции
1.910
Nizok e Kobi za 1v1 protiv KD.
Koga ke se kreni gore na shut ne mu dostigaat racinjata na Kobi. A KD pogoduva od sekade. 7 foot sniper.
Tesko deka moze KoBi da go docuva na KD.

Член од
30 јуни 2020
Мислења
3.200
Поени од реакции
12.002
Generale, ne sporeduvame karieri i ostanato. KD nemoze so Kobi.
No vo basket 1 na 1 KD ke go pobedi na Kobi. 13cm pravat razlika pod kosh
А шо ќе прат под кош? Центри се?

1:44
Толку имам да кажам по ова прашање.

Само за да знаеш, Коби има чувано играчи на позиција од 1 до 4 во клучни моменти од натпревари, а и цели натпревари. Преку цела кариера ова. Тој е одличен дефанзивец.

Дјурант е исто така добар дефанзивец, но само за неговата позција т.е. SF.
Други позиции нема чувано со успех. Тука е разликата.

За карактерната, дека е пичка, веќе утврдивме (небо земја е разликата меѓу него и Коби во тој поглед).

Член од
10 мај 2022
Мислења
1.092
Поени од реакции
3.059
Kawhi L е многу солиден 2 way player и играше страшна одбрана, тоа се виде и во финалето запад ГСВ со Спарс првата утакмица кога KD неможеше кош да даде па се најде оној Пачулија го повреди и го сјеба финалето.
Така по мене тој е играчот што ќе го изеде KD

Член од
19 март 2013
Мислења
3.368
Поени од реакции
5.022
Не бе, не е свиња Лука... пак кривел нешто, а збореше као 100% бил спремен за да игра.

Kajgana Shop

На врв Bottom