Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
16 ноември 2007
Мислења
1.075
Поени од реакции
1.573
Досадно е затоа што не беше Мегваер на местото на Де Лихт при голов да ја претеравме темава со еден жетон. Бонус, имаме ли сега фудбалер кој може да поентира?

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.923
Поени од реакции
10.236
1 тренинг пола тим повреден пола исцрпен, како зомбиња се влечат по терен.

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.957
Поени од реакции
23.116
Дај бре нека отпаднат од лигата ќе се оттарасиме и од евреите и од серот, мора ресет, рестарт, формат на клубот. Оваа е се само не фудбал. Аморим ми аморее еден зеваше ќе сме виделе како ќе играме под Аморим еве гледаме ама нее за гледање.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.923
Поени од реакции
10.236
Дај бре нека отпаднат од лигата ќе се оттарасиме и од евреите и од серот, мора ресет, рестарт, формат на клубот. Оваа е се само не фудбал. Аморим ми аморее еден зеваше ќе сме виделе како ќе играме под Аморим еве гледаме ама нее за гледање.
Кој и да дојде ќе биде очобол со дрва од играчи.

Член од
7 декември 2019
Мислења
4.743
Поени од реакции
8.462
Не игра Тотенхем ништо, ама и нашиве не лажат. Не ми е јасно како го промаши она Гарначо. Дало патем, неколку пати го наместија 1 на 1 со противничкиот бек, ништо.
Како не ти е јасно? Да погодеше чудо ќе беше!
Дало 100 години е тука, отсекогаш е таков, така да у Јунајтрд ништо ново!
Автоматски споено мислење:

Во кината низ Англија...

"Хари Потер, заспаната одбрана, и млитавите раце на Онана"
Погледни го де Лихт како се движи пред голот, се' ќе ти биде јасно. Не е дека нема тренер за одбрана на прекини, апла со ретарди си имаат работа. Поле поголемо од Пелагонија имаше празно пред Онана!

Член од
21 април 2024
Мислења
95
Поени од реакции
159
Ако отпадниме и се преку ноќ ќе се среде.
Со овие неиграчи и 10 Фергусони да дојдат ништо не прават.
Нема да се смени ништо во скоро време.

Kajgana Shop

На врв Bottom