UEFA Champions League - Season 2024/25

Кој ќе освои?

• Вкупно гласачи
    80
  • Гласањето е завршено на .
Член од
14 август 2022
Мислења
1.650
Поени од реакции
2.046
Немаат проблем Барселона со екипи како ПСЖ, тие мака мачат со затворени екипи, јас мислам дека лаганица ќе ги поминат.
Ти така мислиш дека ги пратиш во Ла Лига, гледај во ЛШ стандард примаат 2-3 гола. ГГ3+ кога игра Барса ЛШ е 1,35 квота. Лоша одбрана има Барса, ПСЖ ми се поорганизирани.

Член од
29 април 2015
Мислења
4.309
Поени од реакции
4.230
@Saka Zulu
А како тоа лани глатко не поминале?
Во Париз победивме, дома водевме 1-0, Араухо глупиот направи црвен и ја сврте утакмицата.
Точно одбраната дека е слаба, ама играва каде каде е подобра од лани. До полусезона имаме дадено над 100 гола во сите натпреварувања, ќе биде интересно во секој случај.
Ја сакам напаѓачки екипи, да има отворен фудбал.

Член од
17 јули 2024
Мислења
94
Поени од реакции
121
Ти така мислиш дека ги пратиш во Ла Лига, гледај во ЛШ стандард примаат 2-3 гола. ГГ3+ кога игра Барса ЛШ е 1,35 квота. Лоша одбрана има Барса, ПСЖ ми се поорганизирани.
Си кажав мое мислење другар, така да ќе видиме што ќе биде!

Член од
14 август 2022
Мислења
1.650
Поени од реакции
2.046
@Saka Zulu
А како тоа лани глатко не поминале?
Во Париз победивме, дома водевме 1-0, Араухо глупиот направи црвен и ја сврте утакмицата.
Точно одбраната дека е слаба, ама играва каде каде е подобра од лани. До полусезона имаме дадено над 100 гола во сите натпреварувања, ќе биде интересно во секој случај.
Ја сакам напаѓачки екипи, да има отворен фудбал.
Епа сега ќе биде двомеч ќе има и тактика и игра на резултат, тука ја гледам шансата на ПСЖ. Барса некако игра на ура ултра офанзивно, мислам дека тактички и дефанзивно се недисциплиниран тим.
Све ова е сега шта би било кад би било, џабе правиме муабет нека помине плеј оф прво, а до тогаш ќе се мења формата на тимовите што е и најбитен дел во елиминационата фаза.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.158
Поени од реакции
19.557
Денес Лига Шампиони, или за навивачите на овие екипи еден обичен ден :kezec:

Член од
15 јануари 2020
Мислења
776
Поени од реакции
2.429
Член од
17 јули 2024
Мислења
94
Поени од реакции
121
Јас сум ЗА ова правило.
Глупост жива, шо ќе играме ракомет?!

Член од
12 јануари 2015
Мислења
2.474
Поени од реакции
4.628
Јас сум ЗА ова правило.
Може и не мора ова правило да биде воведено.

Едино што треба да сменат е:

1. Да забранат подзастанување, цупкање на играчите.

2. Или нека стои тоа, ама голманот да може кај сака да застане во петерец, да не биде закован на линија.

Член од
3 јуни 2022
Мислења
1.745
Поени од реакции
4.213
Колку голови ќе примат вечер Реал Мадрид, јес да Сити не е баш во некоја форма ама одбранава на Реал е ептен осакатена

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.865
Поени од реакции
10.358
Се освен победа на Реал со минимум 2 гола разлика би било изненадување за мене. Сити моментално е на ниво на второлигаш, ненормално очајно играат. Гундоган, Бернардо Силва итн. се полумртви играчи. Реал си е Реал, ќе чека на контри и ќе ги уништи. Уствари овие сами си даваат голови, просечно 10 глупи кикса имаат во одбрана по утакмица...не мора ни контри, дај им нека пимплаат со топка и на крај сами ќе се уништат.

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.914
Поени од реакции
30.890
Се освен победа на Реал со минимум 2 гола разлика би било изненадување за мене. Сити моментално е на ниво на второлигаш, ненормално очајно играат. Гундоган, Бернардо Силва итн. се полумртви играчи. Реал си е Реал, ќе чека на контри и ќе ги уништи. Уствари овие сами си даваат голови, просечно 10 глупи кикса имаат во одбрана по утакмица...не мора ни контри, дај им нека пимплаат со топка и на крај сами ќе се уништат.
Еве се јави малерот.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.158
Поени од реакции
19.557
Ова му е единствена шанса на Пеп да си ја спаси сезоната колку толку, можи да е пресврт.
Јас мислам ќе ги откорнат, Реал со кој ќе брани вечер, па некни Атлетико секој напад им беше шанса за гол а знаеме колку пати поминаа центар.
Кај Пеп нема бранење, ќе нападни од прва минута.

Jankoff

Run that, pass that.
Член од
4 септември 2019
Мислења
1.734
Поени од реакции
2.823
Рудигер, Милитао, Карвахал, Алаба, скоро цела дефанзива им е повредена.. Сити 2/3-1 тепаат лагано

Член од
14 август 2022
Мислења
1.650
Поени од реакции
2.046
Ова му е единствена шанса на Пеп да си ја спаси сезоната колку толку, можи да е пресврт.
Јас мислам ќе ги откорнат, Реал со кој ќе брани вечер, па некни Атлетико секој напад им беше шанса за гол а знаеме колку пати поминаа центар.
Кај Пеп нема бранење, ќе нападни од прва минута.
Ти пред недела дена рече Сити немаат шанси со реал, сега викаш ќе ги откорнат. :eek:

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.622
Поени од реакции
14.522
Нема да добие шанса никој од школата, Анчелоти попрво Мбапе ќе го стави десен бек отколку некој млад играч да добие шанса. Требаше сите централни да се повредат за Асенсио да почне да игра редовно.

Менди/Фран Гарсија - Чуамени - Асенсио - Валверде ќе биде најверојатно одбраната.

Kajgana Shop

На врв Bottom