Ве молам за совет
Пред околу седум месеци се запознав со едно дете сосема случајно но тој мене веќе ме знаел ми имал и пишано. Јас му вратив на порака дури таа вечер кога го запознав. Излеговме една вечер кај него во кола но не се случи ништо само седевме и зборувавме онака… после тоа седев со моето друштво на кафе и тој беше со нас така и го запознав во истото друштво на кафе… но тој мене не ми кажа ништо што планира и како со мене.. е таа вечер дојде на кафе и еден негов другар кој се заљуби во мене и веднаш ми кажа, јас почнав да пишувам со него но јас бев заљубена во првиот… после 5 месеци јас почнав исто така да чувствувам нешто кон детето што се заљуби во мене и прифатив да бидам со него но прво да биде во тајност а потоа да кажеме на сите… и почнавме да се гледаме се беше преубаво многу го засакав ми кажа дека планира иднина со мене а притоа не ме бендисуваше физички.. постојано ми велеше многу си слаба треба да се поправиш… и покрај што толку многу беше заљубен во мене и ми ветуваше иднина и се.. ние излеговме само два пати и еве месец ипол не ме има побарано да се видиме… го прашувам што е работата но ништо не ми кажува… многу лошо се чувствувам.. ве молам за совет![Red heart :heart: ❤](https://twemoji.maxcdn.com/2/72x72/2764.png)
Пред околу седум месеци се запознав со едно дете сосема случајно но тој мене веќе ме знаел ми имал и пишано. Јас му вратив на порака дури таа вечер кога го запознав. Излеговме една вечер кај него во кола но не се случи ништо само седевме и зборувавме онака… после тоа седев со моето друштво на кафе и тој беше со нас така и го запознав во истото друштво на кафе… но тој мене не ми кажа ништо што планира и како со мене.. е таа вечер дојде на кафе и еден негов другар кој се заљуби во мене и веднаш ми кажа, јас почнав да пишувам со него но јас бев заљубена во првиот… после 5 месеци јас почнав исто така да чувствувам нешто кон детето што се заљуби во мене и прифатив да бидам со него но прво да биде во тајност а потоа да кажеме на сите… и почнавме да се гледаме се беше преубаво многу го засакав ми кажа дека планира иднина со мене а притоа не ме бендисуваше физички.. постојано ми велеше многу си слаба треба да се поправиш… и покрај што толку многу беше заљубен во мене и ми ветуваше иднина и се.. ние излеговме само два пати и еве месец ипол не ме има побарано да се видиме… го прашувам што е работата но ништо не ми кажува… многу лошо се чувствувам.. ве молам за совет
![Red heart :heart: ❤](https://twemoji.maxcdn.com/2/72x72/2764.png)