помошш

Член од
10 февруари 2025
Мислења
22
Поени од реакции
37
Ве молам за совет
Пред околу седум месеци се запознав со едно дете сосема случајно но тој мене веќе ме знаел ми имал и пишано. Јас му вратив на порака дури таа вечер кога го запознав. Излеговме една вечер кај него во кола но не се случи ништо само седевме и зборувавме онака… после тоа седев со моето друштво на кафе и тој беше со нас така и го запознав во истото друштво на кафе… но тој мене не ми кажа ништо што планира и како со мене.. е таа вечер дојде на кафе и еден негов другар кој се заљуби во мене и веднаш ми кажа, јас почнав да пишувам со него но јас бев заљубена во првиот… после 5 месеци јас почнав исто така да чувствувам нешто кон детето што се заљуби во мене и прифатив да бидам со него но прво да биде во тајност а потоа да кажеме на сите… и почнавме да се гледаме се беше преубаво многу го засакав ми кажа дека планира иднина со мене а притоа не ме бендисуваше физички.. постојано ми велеше многу си слаба треба да се поправиш… и покрај што толку многу беше заљубен во мене и ми ветуваше иднина и се.. ние излеговме само два пати и еве месец ипол не ме има побарано да се видиме… го прашувам што е работата но ништо не ми кажува… многу лошо се чувствувам.. ве молам за совет❤

Член од
14 август 2006
Мислења
45.369
Поени од реакции
84.608
Ве молам за совет
Пред околу седум месеци се запознав со едно дете сосема случајно но
Aко си полнолетна, а он е дете - може да идеш у затвор.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.733
Поени од реакции
11.609
Ве молам за совет
Пред околу седум месеци се запознав со едно дете сосема случајно но тој мене веќе ме знаел ми имал и пишано. Јас му вратив на порака дури таа вечер кога го запознав. Излеговме една вечер кај него во кола но не се случи ништо само седевме и зборувавме онака… после тоа седев со моето друштво на кафе и тој беше со нас така и го запознав во истото друштво на кафе… но тој мене не ми кажа ништо што планира и како со мене.. е таа вечер дојде на кафе и еден негов другар кој се заљуби во мене и веднаш ми кажа, јас почнав да пишувам со него но јас бев заљубена во првиот… после 5 месеци јас почнав исто така да чувствувам нешто кон детето што се заљуби во мене и прифатив да бидам со него но прво да биде во тајност а потоа да кажеме на сите… и почнавме да се гледаме се беше преубаво многу го засакав ми кажа дека планира иднина со мене а притоа не ме бендисуваше физички.. постојано ми велеше многу си слаба треба да се поправиш… и покрај што толку многу беше заљубен во мене и ми ветуваше иднина и се.. ние излеговме само два пати и еве месец ипол не ме има побарано да се видиме… го прашувам што е работата но ништо не ми кажува… многу лошо се чувствувам.. ве молам за совет❤
Па исто како што се заљубил таа вечер у тебе на кафето, ваљда исто така се заљубил у некоја друга на некое друго кафе.
Плус ти побарал да се поправиш, ако не си се поправила тоа е тоа..

Ахх деца, тие да ми се проблемите во животот... :anco:

Член од
10 февруари 2025
Мислења
22
Поени од реакции
37
Член од
10 февруари 2025
Мислења
22
Поени од реакции
37
Па исто како што се заљубил таа вечер у тебе на кафето, ваљда исто така се заљубил у некоја друга на некое друго кафе.
Плус ти побарал да се поправиш, ако не си се поправила тоа е тоа..

Ахх деца, тие да ми се проблемите во животот... :anco:
не знам јас и тоа го мислам исто дали ме заборавил или бил од интерес со мене заради секс.
инаку дечко ми со кој сум во сериозна не знаеше дека се допишував со двајцата.
Нема веќе здрави ... Има само непрегледани ...
чиста сумм ти си здрав гледам

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.399
Поени од реакции
24.107
не знам јас и тоа го мислам исто дали ме заборавил или бил од интерес со мене заради секс.
инаку дечко ми со кој сум во сериозна не знаеше дека се допишував со двајцата.
Sega se dopisuvase so dvajcata ili se perdasese so dvajcata, oti ne e te edno te isto toa :cautious:

Член од
10 февруари 2025
Мислења
22
Поени од реакции
37
Sega se dopisuvase so dvajcata ili se perdasese so dvajcata, oti ne e te edno te isto toa :cautious:
со никој од нив само имавме комуниција и неколку излегувања сведено на се.Се чуствувам виновна малкуцка што го варав дечко ми што се гледав со двајцава но гледав опции зошто и дечко ми дознав дека се гледал со некоја друга и бевме на чекор да раскинеме со тешка расправија но се смиривме со секс.
Тој да збореше исто ќе беше:
Дечко ми му е преку кур да се грижи за мене, ете два дена ме му зборувам па се надевам дека ќе се свести.
Автоматски споено мислење:

Светски проблем.
ти што си нешо погоре ма

Kajgana Shop

На врв Bottom