McLovin
Politically Incorrect
- Член од
- 11 август 2016
- Мислења
- 4.137
- Поени од реакции
- 16.288
Прати ја едната за сеа, за да продолжам да викам. Аванс.Зато послеако тепа Атлетико
Прати ја едната за сеа, за да продолжам да викам. Аванс.Зато послеако тепа Атлетико
Abe so ke mi objasnas ne ja ni doprea topkata. Eden metar pomina od nih pa se nagazna. Aj da ja podcuknase so noktot na malenkio prst pa da veruvav.После ќе ти објаснам зошто, сега имам мини шлог
Имаше контакт ама млак.Abe so ke mi objasnas ne ja ni doprea topkata. Eden metar pomina od nih pa se nagazna. Aj da ja podcuknase so noktot na malenkio prst pa da veruvav.
Како успеа ВАР од сите камери кај што се гледа дека не го гази. Баш таа снимка да му ја пуштат од 30 метра со мутен зуми овој како да бе, пенал е
Тешка мизерија стана лигава... т.е. не дека била поарна некогаш со Негреира и компанија. Ама сега апла се брукаат при ВАРов.
Ако ова ти е исправно досуден пенал тогаш немаш право воопшто да се буниш за сите пенали кои беа досудени за Реал сезонава, кои патем беа исправно досудени.
Очекувај сега во второ компензација, црвен или нешто така.Прв пенал сезонава против нив досудија (глуп ама чист пенал), сега до септември јајцата цитрони ќе ни ги направат од плачење еј![]()
Па брат ти пратив ја слика…Види погоре.@cholismo глеаш шо се дешава кога се прајш на Тошо?
Не со тие куршуми.Па брат ти пратив ја слика…Види погоре.