Што јадете во моментов? (фото)

Член од
3 мај 2019
Мислења
19.426
Поени од реакции
10.351
Можеби сум оф топик (најверојатно) но оваа тема е најсоодветна.
Дали сум единствен или путерот од кикири особено во кам го имаат ептен расипано...знам дека имаше благ вкус и се лепеше на заби...а сега некако има многу масло,не се лепи како порано кога ке го јадеш.
Исто има некој чуден вкус малце горчлив и воопшто не е благ дури имам чувство дека и кикиритките ги имаат прегорено.....
А слично е и со другите путери што сум ги купил...без разлика на цена...
Па дали е до мене или е до путерот.
Do tebe e.

shutrak

opsenar
Член од
3 јуни 2011
Мислења
37.699
Поени од реакции
31.756
Домашна е тортава или купечка ? Ако е купечка од каде е ?
,,,domashna e,,,bademi,,,indiski orevi,,,borovinki i prelieno so malini,,,
,,,ima i urmi kako zasladuvach,,,bidejki vo tortata nema ni zrno sheker,,,

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.318
Поени од реакции
28.276
,,,domashna e,,,bademi,,,indiski orevi,,,borovinki i prelieno so malini,,,
,,,ima i urmi kako zasladuvach,,,bidejki vo tortata nema ni zrno sheker,,,
E тој шлагот од боровинки ми фати око а и преливот од малини е многу добар барем вака на око.

shutrak

opsenar
Член од
3 јуни 2011
Мислења
37.699
Поени од реакции
31.756
E тој шлагот од боровинки ми фати око а и преливот од малини е многу добар барем вака на око.
,,,borovinkite so vilushka , a vo blender indiskite orevi,,,i se meshaat,,,
Автоматски споено мислење:

IMG-51a6bf29541e9117cfac93a876b30c02-V.jpg

парва

errorhead
Член од
12 јуни 2014
Мислења
3.901
Поени од реакции
21.876
images.jpeg

Toa e mestoto / slatkarnicata.
Океј ама Харалд Хардрада Суровиот,ништо лично ама тема не е у коју слаткарницу едеш,него што.
Ако иду ја да еду некое тајванско кучешко гомно у Тајпеј,сигурно нема да пишу Кил Нунг Дог Пуп,него ке пишу едноставно гомно.
Пукнаја ни кур на Кајгану форум за некакфу си скандинафску слаткарницу или тајпејски шинтерајски фаст фуд.

Хаха.

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.318
Поени од реакции
28.276
Прегледај го приврзокот 442444

Океј ама Харалд Хардрада Суровиот,ништо лично ама тема не е у коју слаткарницу едеш,него што.
Ако иду ја да еду некое тајванско кучешко гомно у Тајпеј,сигурно нема да пишу Кил Нунг Дог Пуп,него ке пишу едноставно гомно.
Пукнаја ни кур на Кајгану форум за некакфу си скандинафску слаткарницу или тајпејски шинтерајски фаст фуд.

Хаха.
Како штом сфатив по реакциите на швеѓаниве слатково на шведски се вика семла. И секако не е баш еклер затоа што има различно тесто и нема чоколаден прелив а има прав шеќер.

Kajgana Shop

На врв Bottom