- Член од
- 29 март 2013
- Мислења
- 4.689
- Поени од реакции
- 4.538
Тие две. Првата е преголема, а за втората не коментирам.Општо тетоважи или овие 2 места ?
Тие две. Првата е преголема, а за втората не коментирам.Општо тетоважи или овие 2 места ?
Баш првата не би ја коментирал затоа што е грда и и го покрива деколтето. А зад под цицки има многу убави тетоважи само што треба да имаат укус.Тие две. Првата е преголема, а за втората не коментирам.
Prajme muabet za one-night stand ili za seriozna vrska?Баш првата не би ја коментирал затоа што е грда и и го покрива деколтето. А зад под цицки има многу убави тетоважи само што треба да имаат укус.
А и добра цицка.
Ne be, za spic kondura praevme muabet, za moda . Zabegavme malce od kursotСрпски опанак со чивилуче од напред е ред флег ?
Првата госпожа, мшка ли е?? Тазе бричена изгледа
Ако те вози во мекларен низ Монако па потоа пловите со јахта, пред зајдисонце ќе се соблечеш и стриптиз ќе играш. Купување скапа павлака ќе заборавиш!Има и полошо.
Прегледај го приврзокот 441982
Можеби ако ти би бил жена, за мене и Митре од свирипичино со тракторот и Леон со бмв да ги носи исто ми е, грдо.Ако те вози во мекларен низ Монако па потоа пловите со јахта, пред зајдисонце ќе се соблечеш и стриптиз ќе играш. Купување скапа павлака ќе заборавиш!
Ваква кондура само на голтар е ред флег. Нели?
А колку убаво ќе си поминевме на море и зајдисонце Штета, сега бркај павлаки по рафтови!Можеби ако ти би бил жена, за мене и Митре од свирипичино со тракторот и Леон со бмв да ги носи исто ми е, грдо.
А и извини ама голтар нема пари да си купи вака елегантна, уникатна, единствена и скапа кондура, така да црвено ми е и кај тие што ќе ми купуваат павлака.
Е па со здравје да си ги носиш шпицовите, да те радуваат долго време.А колку убаво ќе си поминевме на море и зајдисонце Штета, сега бркај павлаки по рафтови!
А ти сакаш да те боцка?Тазе бричена изгледа
На сликава лево особава ми гледа ко свежо бричена.Сигурно е жена?
Od kaj znam bre luge, jas ne ja slikav.. Mene mi izgleda ko zena, samo izgleda od svetloto ili kvalitetot na slikata taka deluva. A i sto e bitno vo slucajov, temata e druga.На сликава лево особава ми гледа ко свежо бричена.Сигурно е жена?
Па и за сериозна јас не би имал против ако и е некоја убава теоважа , баш да и стои како украс во склад со телото. Пример имам видено девојки со убави дримкечери, мандала и такви индиски декорации под цицки. А оние со воук пораки и сликички се одвратни.Prajme muabet za one-night stand ili za seriozna vrska?
Za ONS i ja nemam protiv...