Тие две. Првата е преголема, а за втората не коментирам.Општо тетоважи или овие 2 места ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тие две. Првата е преголема, а за втората не коментирам.Општо тетоважи или овие 2 места ?
Баш првата не би ја коментирал затоа што е грда и и го покрива деколтето. А зад под цицки има многу убави тетоважи само што треба да имаат укус.Тие две. Првата е преголема, а за втората не коментирам.
Prajme muabet za one-night stand ili za seriozna vrska?Баш првата не би ја коментирал затоа што е грда и и го покрива деколтето. А зад под цицки има многу убави тетоважи само што треба да имаат укус.
А и добра цицка.

Ne be, za spic kondura praevme muabet, za moda . Zabegavme malce od kursotСрпски опанак со чивилуче од напред е ред флег ?

Првата госпожа, мшка ли е?? Тазе бричена изгледа

Ако те вози во мекларен низ Монако па потоа пловите со јахта, пред зајдисонце ќе се соблечеш и стриптиз ќе играш. Купување скапа павлака ќе заборавиш!Има и полошо.
Прегледај го приврзокот 441982
Можеби ако ти би бил жена, за мене и Митре од свирипичино со тракторот и Леон со бмв да ги носи исто ми е, грдо.Ако те вози во мекларен низ Монако па потоа пловите со јахта, пред зајдисонце ќе се соблечеш и стриптиз ќе играш. Купување скапа павлака ќе заборавиш!
Ваква кондура само на голтар е ред флег. Нели?
А колку убаво ќе си поминевме на море и зајдисонцеМожеби ако ти би бил жена, за мене и Митре од свирипичино со тракторот и Леон со бмв да ги носи исто ми е, грдо.
А и извини ама голтар нема пари да си купи вака елегантна, уникатна, единствена и скапа кондура, така да црвено ми е и кај тие што ќе ми купуваат павлака.
Штета, сега бркај павлаки по рафтови!Е па со здравје да си ги носиш шпицовите, да те радуваат долго време.А колку убаво ќе си поминевме на море и зајдисонцеШтета, сега бркај павлаки по рафтови!
А ти сакаш да те боцка?Тазе бричена изгледа
На сликава лево особава ми гледа ко свежо бричена.Сигурно е жена?

Od kaj znam bre luge, jas ne ja slikav..На сликава лево особава ми гледа ко свежо бричена.Сигурно е жена?![]()
Mene mi izgleda ko zena, samo izgleda od svetloto ili kvalitetot na slikata taka deluva. A i sto e bitno vo slucajov, temata e druga.Па и за сериозна јас не би имал против ако и е некоја убава теоважа , баш да и стои како украс во склад со телото. Пример имам видено девојки со убави дримкечери, мандала и такви индиски декорации под цицки. А оние со воук пораки и сликички се одвратни.Prajme muabet za one-night stand ili za seriozna vrska?
Za ONS i ja nemam protiv...![]()