Кое е Вашето „црвено знаме“ (red flag)

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.260
Поени од реакции
28.098
Тие две. Првата е преголема, а за втората не коментирам.
Баш првата не би ја коментирал затоа што е грда и и го покрива деколтето. А зад под цицки има многу убави тетоважи само што треба да имаат укус.
А и добра цицка.

Член од
29 март 2013
Мислења
4.689
Поени од реакции
4.539
Баш првата не би ја коментирал затоа што е грда и и го покрива деколтето. А зад под цицки има многу убави тетоважи само што треба да имаат укус.
А и добра цицка.
Prajme muabet za one-night stand ili za seriozna vrska?
Za ONS i ja nemam protiv... :rolleyes:

Член од
6 ноември 2024
Мислења
504
Поени од реакции
854
Член од
28 декември 2015
Мислења
4.070
Поени од реакции
6.550
На времето ред флег ми беше плава коса, особено фарбана плава коса, имбецилност, емоционална затапеност, цицка како лубеница, дебелина, извршени абортуси и така.

Хоуп

ümid edirəm
Член од
13 април 2012
Мислења
2.598
Поени од реакции
9.738
Ако те вози во мекларен низ Монако па потоа пловите со јахта, пред зајдисонце ќе се соблечеш и стриптиз ќе играш. Купување скапа павлака ќе заборавиш!

Ваква кондура само на голтар е ред флег. Нели?
Можеби ако ти би бил жена, за мене и Митре од свирипичино со тракторот и Леон со бмв да ги носи исто ми е, грдо.

А и извини ама голтар нема пари да си купи вака елегантна, уникатна, единствена и скапа кондура, така да црвено ми е и кај тие што ќе ми купуваат павлака.

Член од
6 ноември 2024
Мислења
504
Поени од реакции
854
Можеби ако ти би бил жена, за мене и Митре од свирипичино со тракторот и Леон со бмв да ги носи исто ми е, грдо.

А и извини ама голтар нема пари да си купи вака елегантна, уникатна, единствена и скапа кондура, така да црвено ми е и кај тие што ќе ми купуваат павлака.
А колку убаво ќе си поминевме на море и зајдисонце :( Штета, сега бркај павлаки по рафтови!

Хоуп

ümid edirəm
Член од
13 април 2012
Мислења
2.598
Поени од реакции
9.738
А колку убаво ќе си поминевме на море и зајдисонце :( Штета, сега бркај павлаки по рафтови!
Е па со здравје да си ги носиш шпицовите, да те радуваат долго време.

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.260
Поени од реакции
28.098
Prajme muabet za one-night stand ili za seriozna vrska?
Za ONS i ja nemam protiv... :rolleyes:
Па и за сериозна јас не би имал против ако и е некоја убава теоважа , баш да и стои како украс во склад со телото. Пример имам видено девојки со убави дримкечери, мандала и такви индиски декорации под цицки. А оние со воук пораки и сликички се одвратни.
Исто и готичарки или вештерки со некои дарк ствари :love:

Kajgana Shop

На врв Bottom