Секс со колешка/колега

Член од
28 август 2013
Мислења
4.481
Поени од реакции
13.678
Ми се присака да. Да оди да си ја работи работата што јас и ја работев додека се плескаат.
А како се плескаа, со раци, не ги болеа рацете?

Подобро беше старото име на темава, ова новово закукулено е.

Член од
10 февруари 2010
Мислења
868
Поени од реакции
342
Најмногу секс меѓу колеги/колешки паѓа кај вработени во хотелите, а посебно на туристички дестинации каде идат сезонски работници.Во оваа категорија ги ставам и крузерите.
Хаха у тоа кабините 1х1 со креветчиња на спрат?

Член од
12 март 2009
Мислења
20.568
Поени од реакции
16.761
Поодамна имаше еден УК филм, темата не беше љубовна туку за некој газда, неговата фирма и вработените, ама имаше на едно место, симптоматичен текст; една девојка, поново вработена му кажуе на еден дечко: Абе што се праиш к*рац и пол, сите ги поминав, само ти ме избегаваш :cool:

Invisible Force

Is with me
Член од
29 јули 2021
Мислења
5.173
Поени од реакции
9.867
Ти затоа немаш ебено у животот, за да не ти досаѓаат. Паметно.

Само не ми влегувај со мајки сестри фори.
Ја колку сум ебел ти со теглите твои немаш видено толку... И не со твоите зелени чорапи нема да ебеш.

McLovin

Politically Incorrect/Comedian/Mastrubator
Член од
11 август 2016
Мислења
3.670
Поени од реакции
14.311
Ја колку сум ебел ти со теглите твои немаш видено толку... И не со твоите зелени чорапи нема да ебеш.
Ебеш ебеш, па мењаш рака. Кои тегли бе Мицкоски? Со таа брадичка у затвор нема да те ебат, не па жена да ти даде. Ајде ке речеш, физичкиот изглед не се бира тоа е што е. Ама па ти си глуп бе да му ебам мајката, е тоа ти е проблемот. Ебел :facepalm:

Член од
10 февруари 2010
Мислења
868
Поени од реакции
342
Не би се осудил никад со колешка.
Ни бивша ни сегашна колешка.
Никад.

McLovin

Politically Incorrect/Comedian/Mastrubator
Член од
11 август 2016
Мислења
3.670
Поени од реакции
14.311
Аматерот изгледа работи на некоја каса у општина, факс и е опкружен со бабетини и сеа има трауми..

Kajgana Shop

На врв Bottom