Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.896
Поени од реакции
22.976
Доргу да биде 30% подобар од Дало би бил задоволен. И неверувам дека ќе се носи нов лев бек на лето толку од некој класа бек. Барем уште еден да се донесе за во средината ама нјама пари .

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.115
Поени од реакции
1.695
Here we go Dorgu, 25+5 mil funti, dobra cena so ogled na toa deka 40milki baraa brakjava. Godinata finansiski zavrshi za niv, mozat da si chilaat sega :D

Член од
6 ноември 2017
Мислења
144
Поени од реакции
299
Го немам гледано у последни две години, не знам точно у што форма е. Од тоа што сум го следел, имало фудбал у него.

Од друга страна, имаме огромен проблем со двете таканаречени 10ки - ниеден не е соодветен за таа позиција, а сме бројчано мањак.
- Бруно е нешто приближно добро, ама му фали брзина
- Амад е исто прифатлив, ама се гуши лесно и има леб за јадење
- Остануваме со Зиркзе и Гарначо. Не би ги коментирал пошто се стварно тапа благоречено. Кога ќе ми текне што точно играат, ми се кења.
- Тргајки од оваа логика, како краткорочно решение, макар и за лига европа и ротација може да закрпи работа до лето.

И да, Коби да се проба на 10ка пошто профилно му одговара таа позиција.
Автоматски споено мислење:

Керкез недостаток му е што е физички послаб, делува ко да има две мозочни клетки и знае да биде недисциплиниран. И да, ќе кошта едно 50-60м ко ништо.
Сфаќам ама проблемот со Феликс е шо делува ко лигав и токсичен. Ми мириса на Санчо 2.0.

Член од
7 декември 2019
Мислења
4.636
Поени од реакции
8.214
Па каде си бе @fennel, стара куратресино. Штом се врати на форумот, ќе тргне на подобро. :cool:
Тука сум, фала богу жив и здрав! Друже веќе немам илузии дека нешто ќе се смени. Ова веќе е патологија и не му се гледа крај. Изненадување ќе биде ако се оправиме. Учество во ЛЕ ни е максимумот:cool:

Член од
11 април 2012
Мислења
4.720
Поени од реакции
5.463
Тука сум, фала богу жив и здрав! Друже веќе немам илузии дека нешто ќе се смени. Ова веќе е патологија и не му се гледа крај. Изненадување ќе биде ако се оправиме. Учество во ЛЕ ни е максимумот:cool:
Верувам у Рубинчо дека има шанси за титула у првата целосна сезона.

титула у интертото куп

Член од
13 август 2023
Мислења
1.005
Поени од реакции
2.478
Биче боље, после бура доаѓа сонце.

Инаку вчера шпекулации за PogBack part 2, денес се враќаш ти. Случајност?

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.611
Поени од реакции
6.406
Ke идат по Аит Нури на лето. Ова што ги зимаат сега Доргу, не значи дека на лето нема да идат по уште еден лев бек. Шо не може да остане здрав ни патики да се врзе. За Керкез плус ке се бараат 50-60 милиони фунти, што Јунајтед тешко ке ги даде.
Такво нешто не ме сретнало а не ми се верува откако месецов купија 2 леви бека на лето повторно да купуват лев бек. Овој Доргу игра и десно а ако не се лажам и Куенда кој му играше десно на Аморим во Спортинг е левак, при вакво сценарио има шанси за Аит Нури ама сепак мислам дека нема да се случи.

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.549
Поени од реакции
8.128
Се збореше дека у Понеделник Лук Шо ќе има тестови и ако се е во ред, ќе се приклучи на тренинзи. Штурци за сега, ебате дебелиот стаклен.

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.549
Поени од реакции
8.128
Се збореше дека у Понеделник Лук Шо ќе има тестови и ако се е во ред, ќе се приклучи на тренинзи. Штурци за сега, ебате дебелиот стаклен.

ВОСКРЕСНА СТАКЛЕНИОТ :vozbud: Ќе ја направи фората со Маласија и со Вилијамс кога му зедоа место, па почна да игра фудбал.
Автоматски споено мислење:

Kajgana Shop

На врв Bottom