bobipp
Let's cook!
- Член од
- 15 август 2008
- Мислења
- 11.979
- Поени од реакции
- 7.119
Земај!Тел од Баерн достапен за позајмица.
Земај!Тел од Баерн достапен за позајмица.
Сфаќам ама проблемот со Феликс е шо делува ко лигав и токсичен. Ми мириса на Санчо 2.0.Го немам гледано у последни две години, не знам точно у што форма е. Од тоа што сум го следел, имало фудбал у него.
Од друга страна, имаме огромен проблем со двете таканаречени 10ки - ниеден не е соодветен за таа позиција, а сме бројчано мањак.
- Бруно е нешто приближно добро, ама му фали брзина
- Амад е исто прифатлив, ама се гуши лесно и има леб за јадење
- Остануваме со Зиркзе и Гарначо. Не би ги коментирал пошто се стварно тапа благоречено. Кога ќе ми текне што точно играат, ми се кења.
- Тргајки од оваа логика, како краткорочно решение, макар и за лига европа и ротација може да закрпи работа до лето.
И да, Коби да се проба на 10ка пошто профилно му одговара таа позиција.
Автоматски споено мислење:
Керкез недостаток му е што е физички послаб, делува ко да има две мозочни клетки и знае да биде недисциплиниран. И да, ќе кошта едно 50-60м ко ништо.
Тука сум, фала богу жив и здрав! Друже веќе немам илузии дека нешто ќе се смени. Ова веќе е патологија и не му се гледа крај. Изненадување ќе биде ако се оправиме. Учество во ЛЕ ни е максимумотПа каде си бе @fennel, стара куратресино. Штом се врати на форумот, ќе тргне на подобро.
Верувам у Рубинчо дека има шанси за титула у првата целосна сезона.Тука сум, фала богу жив и здрав! Друже веќе немам илузии дека нешто ќе се смени. Ова веќе е патологија и не му се гледа крај. Изненадување ќе биде ако се оправиме. Учество во ЛЕ ни е максимумот
Ќе ни треба временска машина за интертото купот.Верувам у Рубинчо дека има шанси за титула у првата целосна сезона.
титула у интертото куп
Биче боље, после бура доаѓа сонце.Тука сум, фала богу жив и здрав! Друже веќе немам илузии дека нешто ќе се смени. Ова веќе е патологија и не му се гледа крај. Изненадување ќе биде ако се оправиме. Учество во ЛЕ ни е максимумот
Такво нешто не ме сретнало а не ми се верува откако месецов купија 2 леви бека на лето повторно да купуват лев бек. Овој Доргу игра и десно а ако не се лажам и Куенда кој му играше десно на Аморим во Спортинг е левак, при вакво сценарио има шанси за Аит Нури ама сепак мислам дека нема да се случи.Ke идат по Аит Нури на лето. Ова што ги зимаат сега Доргу, не значи дека на лето нема да идат по уште еден лев бек. Шо не може да остане здрав ни патики да се врзе. За Керкез плус ке се бараат 50-60 милиони фунти, што Јунајтед тешко ке ги даде.
Се збореше дека у Понеделник Лук Шо ќе има тестови и ако се е во ред, ќе се приклучи на тренинзи. Штурци за сега, ебате дебелиот стаклен.