Serie A 2024/25

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Кој?

• Вкупно гласачи
    73
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Објавен е извештајот за финансиите за сезона 2023-24.

Наполи најмногу во плус, Јуве највеќе во минус.

This is the economic-financial trend of Serie A clubs, which in the 2023/24 season recorded a negative aggregate net result of approximately 369 million euros , a slight improvement compared to the loss of 441 million in 2022/23, but still far from the -278 million of 2018/19 .

Ја зимаат 2018-2019 како репер оти е последна сезона пред да удри короната.

Risultati-netti-Serie-A.webp

This is the economic-financial trend of Serie A clubs, which in the 2023/24 season recorded a negative aggregate net result of approximately 369 million euros , a slight improvement compared to the loss of 441 million in 2022/23, but still far from the -278 million of 2018/19 .

Да ми је знати... како Рома се заглавиле толку!? :shook:
Сфака част на америве! Не уништија, и не обезвреднија..

Да ми је знати... како Рома се заглавиле толку!? :shook:
Сфака част на америве! Не уништија, и не обезвреднија..
Па и нашиве големи математичари што ќе вадеа големи ќарови, помалце промет од Фросинине имаат направено.

38 милиони за Доргу платиле Јунајтед.
Ако овој е 38 милиони колку е Тео од Милан или Ди Марко од Интер бе, 200???

Од Лече вредат само крилото Банда, и нормално капитенот и пред се Господин Федерико Башкирото :kafence:

Ја од тука прочитав 38 што е за 2 помалце од тога што барале Лече.
Истовремено фабрицио Романо објави 30М плус 5 како додатоци.
Како и да е мое лично мислење е дека играчот не вреди повеќе од 10М, обичен црнец шо трча многу и се истакна во сивилото на лече оти е брз. Неќна со Интер се изгуби како кур на ТВ1000 и директен кривец за голот што го даде лаутаро, он ја изгуби топката позади. Ќе видиме за кратко како ќе се покаже у јунајтед.

Јувентус нема главен спонзор веќе една годи а од тука и минусот изгледа голем иако е намален спрема низ годиниве. Нашиот мастермајнд од директор и председател 2 години спонзор не најдоја :)

Јувентус нема главен спонзор веќе една годи а од тука и минусот изгледа голем иако е намален спрема низ годиниве. Нашиот мастермајнд од директор и председател 2 години спонзор не најдоја :)
Поголем проблем е што сериозни пари фрливте на играчи кои ништо не покажаа или сериозно се повредија.
Само летоска 170милиона евра спичкавте.

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Поголем проблем е што сериозни пари фрливте на играчи кои ништо не покажаа или сериозно се повредија.
Само летоска 170милиона евра спичкавте.

Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Со продажбите се помалце :) околу 50м. Од 380 милиони спуштија на 180 и нешто без спонзор кој носеше горе долу 80мил

Последно уредено:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom