Најекономично греење и ладење

Член од
18 мај 2012
Мислења
132
Поени од реакции
25
Cuden tip si ti prvo pisuvas deka osma sezona se grees na klimava i demek resen sinda kupis nova vo ovoj post si napisal
Автоматски споено мислење:

Pa stavas link od srpska strana sto klima imas a sega pisuvas deka ovaa godina si e kupil od neptun a tamo LG za 50 iljadarki nema samo 5.5 kw ima .
Pa vaka pisuvas deka imas TRI zida sigurno vnatresnate e stavena megu nekoj od tie zidove zatoa ne to gree :tapp:
друже ништо не лажам климта ја зедов пред 8 години не оваа година,еден од форумов побара точно кој тип на клима ја имам да видел некои податоци на еуровент па побарав на нет и ја најдов на српска страна

Cuden tip si ti prvo pisuvas deka osma sezona se grees na klimava i demek resen sinda kupis nova vo ovoj post si napisal

Pa stavas link od srpska strana sto klima imas a sega pisuvas deka ovaa godina si e kupil od neptun a tamo LG za 50 iljadarki nema samo 5.5 kw ima .
Pa vaka pisuvas deka imas TRI zida sigurno vnatresnate e stavena megu nekoj od tie zidove zatoa ne to gree :tapp:
не знам каде прочита дека оваа сезона сум ја купил

Член од
16 април 2019
Мислења
387
Поени од реакции
545
ЛЏ-то не е старо и не е за ладење,го земав со намена за топлење. Inverter 3.5kw и го зедов од Нептун за 50к.

Decko sto e ova dali e tvoj post ili nekoj drug si pisuval

друже ништо не лажам климта ја зедов пред 8 години не оваа година,еден од форумов побара точно кој тип на клима ја имам да видел некои податоци на еуровент па побарав на нет и ја најдов на српска страна

не знам каде прочита дека оваа сезона сум ја купил

Attachments

Член од
18 мај 2012
Мислења
132
Поени од реакции
25
Decko sto e ova dali e tvoj post ili nekoj drug si pisuval
Сакав да кажам Лџ то не е старо како оние обични клими што беа порано off on пошто ти ми реплицираше со реченицата сигурно имаш некое старо лџ за ладење па то сирото се мачи со греење

Член од
1 септември 2024
Мислења
5
Поени од реакции
7
Здраво дечки, да ве замолам некој што има Gree Airy Pro да ми пише ја купив пред недела дена па имам некој прашања, воедно втора Gree клима ми е имам и Fairy Premium колку чисто за инфо презадоволен засега од неа. Ви благодарам
Здраво јас имам Gree Airy Pro, една 5,5kW и две 3,5kW, ги имам пола година, повели прашај.

Kajgana Shop

На врв Bottom