Белорусија

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.279
Поени од реакции
5.935
Денеска бркатиот доби уште еден мандат со 87.6 % од гласојте.. Ким Џонг Ун и Сталин гомна да јадат.. :)

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.933
Поени од реакции
50.735
Денеска бркатиот доби уште еден мандат со 87.6 % од гласојте.. Ким Џонг Ун и Сталин гомна да јадат.. :)
Нормално дека ќе добие. Нема сигурно да добие онаа твојана аутистична што симулира поддршка и легитимитет додека ја клацкаат на скут разни бриселски писари.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.654
Поени од реакции
88.441
Нормално дека ќе добие. Нема сигурно да добие онаа твојана аутистична што симулира поддршка и легитимитет додека ја клацкаат на скут разни бриселски писари.
Господинот Лукашенко со оваа изјава го освои моето срце, и го доби респектот од мене за навек. Секоја земја залужува да има лидер како Господинот Лукашенко.

20250126_205802.jpg

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.279
Поени од реакции
5.935
Абе кога ќе си ги бројш сам гласојте многу е океј :) Не 87, не знам оти 96% не си извај, другите неважечки да ги пишеа...

Член од
24 април 2008
Мислења
11.086
Поени од реакции
12.642
Му честиташе или чекаш да заврши пребројувањето на гласачките ливчиња ?

Сепак сеуште нема официјални резултати заклучно со 21:00 часот, преброени се едвај една третина од гласачките ливчиња.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.279
Поени од реакции
5.935
Му честиташе или чекаш да заврши пребројувањето на гласачките ливчиња ?

Сепак сеуште нема официјални резултати заклучно со 21:00 часот, преброени се едвај една третина од гласачките ливчиња.
Чекам да се прибери по дома, вака да не му ѕвонам зафатен е. После кога ќе си појди дома, ќе му се јавам...Имаш нешто да му пренесиш?

Јас унапред честитам, знам дека тука ќе биди разликата....

Член од
24 април 2008
Мислења
11.086
Поени од реакции
12.642
Чекам да се прибери по дома, вака да не му ѕвонам зафатен е. После кога ќе си појди дома, ќе му се јавам...Имаш нешто да му пренесиш?

Јас унапред честитам, знам дека тука ќе биди разликата....
Па имаш материјал од соседството за да му честиташ, можеш од кај соседите да позајмиш честитка и да му ја препратиш.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.279
Поени од реакции
5.935
Па имаш материјал од соседството за да му честиташ, можеш од кај соседите да позајмиш честитка и да му ја препратиш.

Сите овие на купче да ги собериш, можат само да му плукнат под прозор на господинот Лукашенко.

Член од
22 јуни 2022
Мислења
220
Поени од реакции
883
Јас мислам дека сум еден од ретките кој го поддржува Путин, ама не и Лукашенко. Лукашенко колку и да е анти-запад и анти-педери (респект за тоа) сепак тоа не го менува фактот дека е атеист и комунист (за разлика од Путин). Во Минск изгради 1500 статуи на Ленин и уште 1000 на Сталин. И корупцијата врие, Белорусија е една од ретките државите во Европа кои имаат поголеми корупција од Северџанија и помалку стабилни институции.

A__

Супер модератор
Член од
16 март 2005
Мислења
5.153
Поени од реакции
11.878
Јас мислам дека сум еден од ретките кој го поддржува Путин, ама не и Лукашенко. Лукашенко колку и да е анти-запад и анти-педери (респект за тоа) сепак тоа не го менува фактот дека е атеист и комунист (за разлика од Путин). Во Минск изгради 1500 статуи на Ленин и уште 1000 на Сталин. И корупцијата врие, Белорусија е една од ретките државите во Европа кои имаат поголеми корупција од Северџанија и помалку стабилни институции.
Ај најди ми еден пикавец во Минск и во меѓувреме спореди го со Скопје

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.279
Поени од реакции
5.935
Не бе, во Белорусија нема корупција. Таму е најубаво за живеење од цела земјина топка.

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.300
Поени од реакции
28.214
Господин човек. Одговор во стилот на Мирољуб : имаш 3 избора, да се лечиш, да се селиш или идеш под мач бато.

Сакате демократија, ете ви.

Kajgana Shop

На врв Bottom