Нормално дека ќе добие. Нема сигурно да добие онаа твојана аутистична што симулира поддршка и легитимитет додека ја клацкаат на скут разни бриселски писари.Денеска бркатиот доби уште еден мандат со 87.6 % од гласојте.. Ким Џонг Ун и Сталин гомна да јадат..
Господинот Лукашенко со оваа изјава го освои моето срце, и го доби респектот од мене за навек. Секоја земја залужува да има лидер како Господинот Лукашенко.Нормално дека ќе добие. Нема сигурно да добие онаа твојана аутистична што симулира поддршка и легитимитет додека ја клацкаат на скут разни бриселски писари.
Абе кога ќе си ги бројш сам гласојте многу е океј Не 87, не знам оти 96% не си извај, другите неважечки да ги пишеа...Нормално дека ќе добие. Нема сигурно да добие онаа твојана аутистична што симулира поддршка и легитимитет додека ја клацкаат на скут разни бриселски писари.
Му честиташе или чекаш да заврши пребројувањето на гласачките ливчиња ?Денеска бркатиот доби уште еден мандат со 87.6 % од гласојте.. Ким Џонг Ун и Сталин гомна да јадат..
Чекам да се прибери по дома, вака да не му ѕвонам зафатен е. После кога ќе си појди дома, ќе му се јавам...Имаш нешто да му пренесиш?Му честиташе или чекаш да заврши пребројувањето на гласачките ливчиња ?
Сепак сеуште нема официјални резултати заклучно со 21:00 часот, преброени се едвај една третина од гласачките ливчиња.
Па имаш материјал од соседството за да му честиташ, можеш од кај соседите да позајмиш честитка и да му ја препратиш.Чекам да се прибери по дома, вака да не му ѕвонам зафатен е. После кога ќе си појди дома, ќе му се јавам...Имаш нешто да му пренесиш?
Јас унапред честитам, знам дека тука ќе биди разликата....
Сите овие на купче да ги собериш, можат само да му плукнат под прозор на господинот Лукашенко.Па имаш материјал од соседството за да му честиташ, можеш од кај соседите да позајмиш честитка и да му ја препратиш.
Ај најди ми еден пикавец во Минск и во меѓувреме спореди го со СкопјеЈас мислам дека сум еден од ретките кој го поддржува Путин, ама не и Лукашенко. Лукашенко колку и да е анти-запад и анти-педери (респект за тоа) сепак тоа не го менува фактот дека е атеист и комунист (за разлика од Путин). Во Минск изгради 1500 статуи на Ленин и уште 1000 на Сталин. И корупцијата врие, Белорусија е една од ретките државите во Европа кои имаат поголеми корупција од Северџанија и помалку стабилни институции.
Не бе, во Белорусија нема корупција. Таму е најубаво за живеење од цела земјина топка.Јас мислам дека сум еден од ретките кој го поддржува Путин, ама не и Лукашенко. Лукашенко колку и да е анти-запад и анти-педери (респект за тоа) сепак тоа не го менува фактот дека е атеист и комунист (за разлика од Путин). Во Минск изгради 1500 статуи на Ленин и уште 1000 на Сталин. И корупцијата врие, Белорусија е една од ретките државите во Европа кои имаат поголеми корупција од Северџанија и помалку стабилни институции.
Нема црнци и педери, затоа не е држава. У права држава имаш син транџа и ќерката ја даваш за црнец.Belorusija odamn ne e država