Мислам дека тепачката беше помеѓу Раде и селекторот Темелковски, па затоа беше вратен во МК.Сега колку шо се сеќавам .
2009 та Вараждин , Темелковски селектор , Раде беше во состав после прва утакмица го вратија назад , инцидент со Лазаров и Темелковски и после тоа не ми го зедоа во репка .
Kire koa igrase, Rade Stojanovic bese lev bek so po 12 gola na utakmica. Da ne se stepase Kire so nego na eden sobir da naprai incident, samo za Filip Lazarov da ima minutaza za reprezentacija ke imavme bekovska linija vrvna i ke zemevme medalja.
Ama morase Kirco da bide superzvezda da zavisi se od nego, da dava 10 gola i da igra brat mu.
Kako e taka e, denes ni e selektor i pocit za poslednoto SP.
Ни едниот, ни другиот не погодивтеСега колку шо се сеќавам .
2009 та Вараждин , Темелковски селектор , Раде беше во состав после прва утакмица го вратија назад , инцидент со Лазаров и Темелковски и после тоа не ми го зедоа во репка .
Стефанов ќе биде претседател. Он, Масар и Ѓуро беа одамна одбрани за нови претседатели на РФМ, ФФМ и КФМ, ова се само формалности.-Stefanov f-ka Karpos, covek na Mukaetov koj ima pari i poddrska od nego, so kogo Kire ke ostane kako selektor i ke se prodolzi kade sto se zastana.
Аиии времињааа ај Филип пак имаше нешто ракоментно во него али мрзата му беше пречка али Наумче што го влечеше брат му цел живот лелел лелел клов лик беше престапотНи едниот, ни другиот не погодивте
Раде се степа со Темелковски, кој беше тренер тогаш, затоа што овој го форсираше Филип Лазаров место него по директива на Кирца. Јавна тајна е дека Кирца бараше да мора батето да игра во репрезентација и во цела таа ситуација жртвено јагне беше Стојановиќ кој во тие моменти ги пружаше најдобрите партии во репрезентацијата.
Автоматски споено мислење:
Стефанов ќе биде претседател. Он, Масар и Ѓуро беа одамна одбрани за нови претседатели на РФМ, ФФМ и КФМ, ова се само формалности.
Не е човек на Мукаетов, туку ќе биде човек што ќе прави како ќе каже партијата. Али сепак од горенаведените е најпристоен избор
Абе знам после првата ко изгубивме од Тунис имаше некоја дешавка во Вараждин во шаторот, не ми текнуваше шо како беше точно т.е. зошто Раде го отшишаа знам не влезе ни секунда , па се расправаме со Темелковски зошто не го клава да игра .Ни едниот, ни другиот не погодивте
Раде се степа со Темелковски, кој беше тренер тогаш, затоа што овој го форсираше Филип Лазаров место него по директива на Кирца. Јавна тајна е дека Кирца бараше да мора батето да игра во репрезентација и во цела таа ситуација жртвено јагне беше Стојановиќ кој во тие моменти ги пружаше најдобрите партии во репрезентацијата.
Автоматски споено мислење:
Стефанов ќе биде претседател. Он, Масар и Ѓуро беа одамна одбрани за нови претседатели на РФМ, ФФМ и КФМ, ова се само формалности.
Не е човек на Мукаетов, туку ќе биде човек што ќе прави како ќе каже партијата. Али сепак од горенаведените е најпристоен избор
Baražot so Island, na otvaranjeto na Boris Trajkovski. Lud natprevar. Island ne znaea kade teraat. Vodevme i 11 razlika. Rade gi bušeše, mislam 7 im dade, a Borko isto spušti rolentna. Sedev do Rade odma pozadi klupa na montažnata vo Varaždin na prviot natprevar so Tunis, beše epten napizden, stalno gestikuliraše kon Temelkovski.Абе знам после првата ко изгубивме од Тунис имаше некоја дешавка во Вараждин во шаторот, не ми текнуваше шо како беше точно т.е. зошто Раде го отшишаа знам не влезе ни секунда , па се расправаме со Темелковски зошто не го клава да игра .
Ама тогаш нешто криеја , па по некое време да во право си излезе дека Раде со Темелковски се степале , а и Киро нешто се сликаа го неќеше иако мислам се нешто кумови или слично .
Е сега колку шо се сеќавам на бараж баш Раде како беше дома со некој испали 7-8 гола и не пласира негде , знам дома игравме со некој
Да де можеше и Македонија да биде хит да не поклонивме победа на Унгарија и Австрија..Македонија 15-то место, Шпанија 18-то
а во 2012 бевме 5, а Франција 11-12 Иако 18 место не е некој голем успех, сепак има многу напредок во однос на претходните првенстваМакедонија 15-то место, Шпанија 18-то
Тоа 5ти на европско бевме.а во 2012 бевме 5, а Франција 11-12 Иако 18 место не е некој голем успех, сепак има многу напредок во однос на претходните првенства
Кај скандинавците, мамата ќе ни ја ебат ич не не сакаат.It will be co-hosted by Denmark, Norway and Sweden from 15 January to 1 February 2026.