Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.714
Поени од реакции
10.006
Ако можат да извлечат кеш најдобро е без трампи ама мислам тешко
Да се пријавиме ние кој е по фит. :D
Плус ако не земеме кеш ќе имаме проблем со финансиите за уште трансфери.

Член од
29 октомври 2023
Мислења
584
Поени од реакции
803
Ако си одат Раши, Гарначо и Антони , лев бек апсолутно мора и некој како Куња за во средината офанзивен мидфилдер, џабе е нов напаѓач ако нема доволно топки кон него. Пак исто ќе биде.
Антони е у Бетис веќе на позајмица

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.883
Поени од реакции
22.954
Антони е у Бетис веќе на позајмица
Знам, тоа е завршена работа , мене друг ми беше муабетот за да се земе офанзивен мидфилдер како Куња или некој друг, креативец ни е преку потребен, да не заборавам и лев бек. И да земеме шпиц без некој во средина иста песна ќе е, ќе нема до него топки пак ќе игра со грбот завртен кон противничкиот гол и ќе чека да му креираат барем една шанса за гол.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.788
Поени од реакции
67.108
Гарначо најверојатно во Челси. Само нека извадат добра пара. За Доргу, уште се преговара, Харгривс кој е задолжен за трансфери, сеуште е во Италија, и гледаат некако да се договорат со Лече. Играчот наводно сака во Јунајтед.

Член од
22 ноември 2009
Мислења
1.849
Поени од реакции
2.729
Продавање на млад играч со голем потенцијал во ривал од ПЛ мене не ми се допаѓа.

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.883
Поени од реакции
22.954
Искрено Гарначо во Челзи воопшто не ми се допаѓа.
Голема грешка правиме ако оди во Челзи, во друга лига би се согласил вака не. Од клуб со реноме и светско име со безброј успеси стасавме до ниво кое е Евертон и други, жално во што се претвори клубот под евреите..

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.969
Поени од реакции
7.098
Онана на клупа :cool:. Ќе гледа рајат татко ми, инаку пола утакмица му поминува во пцуење по мајмунот :pos:.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.849
Поени од реакции
11.509
Ne veruvam da se do tolku zabegani da go dadat Garna vo chelsea. Mislam deka ima druga pozadina muabetov, zosto siguren sum deka Amorim ima plan za detevo.

Член од
13 август 2023
Мислења
995
Поени од реакции
2.442
Нека го дадат уште Меину таму и можеме да се прогласиме за англискиот Дортмунд.

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom