Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мислам дека се глупираме, дадовме гол и се повлекува, место да ги нагазат со уште еден или два гола.Како се мачиме со Спарта Прага бе, ццц. Аслани е слаб дури и за овие у пм.
Човекот ги вади Барела и Дамфриз. Не е со сите понекогаш.Мислам дека се глупираме, дадовме гол и се повлекува, место да ги нагазат со уште еден или два гола.
Човекот ги вади Барела и Дамфриз. Не е со сите понекогаш.
Ок е да ги замениш, треба и одмор и ротација, излагаш со најак состав и водиш само со еден гол, место да решиш се во прво полувреме.Човекот ги вади Барела и Дамфриз. Не е со сите понекогаш.
Не може со Аслани. Штом влезе Зиелински место него се стабилизиравме и држевме посед.Мислам дека се глупираме, дадовме гол и се повлекува, место да ги нагазат со уште еден или два гола.
Батали ти ова, Карлос Аугусто каква одбрана игра сезонава. Штета што игра на страната каде сме идеално покриени.![]()
De Vrij сезонава.
Точно на еден екран ќе го гледам последното коло, Интер-Монако, гарантирано меланхолично депресивна утакмица каде Интер ќе го боли кур за резултатот, а Монако јалово ќе пробува нешто да направи. У меѓувреме ќе следам резултати и ќе им се смеам на Баерн, Сити или ПСЖ, во зависност од тоа кој и дали ќе извиси.
Брат, шансите според суперкомпјутерот да не пројдеме во топ 8 се 2%. Остај ме сеа на раат да ме боли кур за утакмицата и не ми стварај нервоза без потреба.Не е дека Монако треба да не победи со 10 па кур ќе не боли за резултатот. Нас ни треба бод за сигурен пласман а со пораз чекаме на останатите екипи. Фората е што ние имаме слаба гол разлика. Со Монако треба да изгубиме максимум еден разлика. Ако не добијат со 2 они ќе испаднат пред нас заради повеќе голови дадено иако гол разликата ќе биде иста односно плус 5.
Ливерпул, Арсенал и Барса се веќе пред нас, додека Атл. Мадрид, Милан, Леверкузен и А.Вила имаат полесни противници. Тоа значи дека со 0-2 победа на Монако, и поголеми победи на претходно споменативе, Интер би бил 9то место. Дополнително Лил-Фејнорд играат меѓу себе а Брест со Реал М. И тие екипи имаат шанси за пласман.
Има многу математики, и не можам детално сега да ги пишувам кој колку треба да победи зашто има многу комбинации ама поентата е дека воопшто нема кур да ги боли и без разлика на тоа што Инзаги ќе биде приморан да комбинира, утакмицава не е од никакво значење и нема да смеат да се опуштат во ниту еден момент. Се кладам и Инзаги нема премногу да комбинира, туку ќе извади барем 8-9 стандардни играчи. А и реално немаме премногу опции во моментов од клупа па да може да комбинира. Имаме четворица повредени а вчера за да биде целосна клупата покрај два голмани имавме и некои двајца од Примавера за кој прв пат читам. За волку напорен распоред и играње на секои 3 дена во Јануари, Интер има многу кратка клупа. Нас ни фалат уште 3-4 некои рандом играчи на клупа зашто очигледно е дека уморот ги стига и играта е послаба периодов. За споредба со Наполи кој ни се конкуренти во моментов, ние во Јануари имаме 8 натпревари додека Наполи само 4.
Брат, шансите според суперкомпјутерот да не пројдеме во топ 8 се 2%. Остај ме сеа на раат да ме боли кур за утакмицата и не ми стварај нервоза без потреба.![]()