Мислам дека се глупираме, дадовме гол и се повлекува, место да ги нагазат со уште еден или два гола.Како се мачиме со Спарта Прага бе, ццц. Аслани е слаб дури и за овие у пм.
Човекот ги вади Барела и Дамфриз. Не е со сите понекогаш.Мислам дека се глупираме, дадовме гол и се повлекува, место да ги нагазат со уште еден или два гола.
Па и двајцата играа 90ки со Болоња и Емполи. Мора и они некад да одморат.Човекот ги вади Барела и Дамфриз. Не е со сите понекогаш.
Ок е да ги замениш, треба и одмор и ротација, излагаш со најак состав и водиш само со еден гол, место да решиш се во прво полувреме.Човекот ги вади Барела и Дамфриз. Не е со сите понекогаш.
Не може со Аслани. Штом влезе Зиелински место него се стабилизиравме и држевме посед.Мислам дека се глупираме, дадовме гол и се повлекува, место да ги нагазат со уште еден или два гола.
Батали ти ова, Карлос Аугусто каква одбрана игра сезонава. Штета што игра на страната каде сме идеално покриени.
De Vrij сезонава.
Не е дека Монако треба да не победи со 10 па кур ќе не боли за резултатот. Нас ни треба бод за сигурен пласман а со пораз чекаме на останатите екипи. Фората е што ние имаме слаба гол разлика. Со Монако треба да изгубиме максимум еден разлика. Ако не добијат со 2 они ќе испаднат пред нас заради повеќе голови дадено иако гол разликата ќе биде иста односно плус 5.Точно на еден екран ќе го гледам последното коло, Интер-Монако, гарантирано меланхолично депресивна утакмица каде Интер ќе го боли кур за резултатот, а Монако јалово ќе пробува нешто да направи. У меѓувреме ќе следам резултати и ќе им се смеам на Баерн, Сити или ПСЖ, во зависност од тоа кој и дали ќе извиси.
Брат, шансите според суперкомпјутерот да не пројдеме во топ 8 се 2%. Остај ме сеа на раат да ме боли кур за утакмицата и не ми стварај нервоза без потреба.Не е дека Монако треба да не победи со 10 па кур ќе не боли за резултатот. Нас ни треба бод за сигурен пласман а со пораз чекаме на останатите екипи. Фората е што ние имаме слаба гол разлика. Со Монако треба да изгубиме максимум еден разлика. Ако не добијат со 2 они ќе испаднат пред нас заради повеќе голови дадено иако гол разликата ќе биде иста односно плус 5.
Ливерпул, Арсенал и Барса се веќе пред нас, додека Атл. Мадрид, Милан, Леверкузен и А.Вила имаат полесни противници. Тоа значи дека со 0-2 победа на Монако, и поголеми победи на претходно споменативе, Интер би бил 9то место. Дополнително Лил-Фејнорд играат меѓу себе а Брест со Реал М. И тие екипи имаат шанси за пласман.
Има многу математики, и не можам детално сега да ги пишувам кој колку треба да победи зашто има многу комбинации ама поентата е дека воопшто нема кур да ги боли и без разлика на тоа што Инзаги ќе биде приморан да комбинира, утакмицава не е од никакво значење и нема да смеат да се опуштат во ниту еден момент. Се кладам и Инзаги нема премногу да комбинира, туку ќе извади барем 8-9 стандардни играчи. А и реално немаме премногу опции во моментов од клупа па да може да комбинира. Имаме четворица повредени а вчера за да биде целосна клупата покрај два голмани имавме и некои двајца од Примавера за кој прв пат читам. За волку напорен распоред и играње на секои 3 дена во Јануари, Интер има многу кратка клупа. Нас ни фалат уште 3-4 некои рандом играчи на клупа зашто очигледно е дека уморот ги стига и играта е послаба периодов. За споредба со Наполи кој ни се конкуренти во моментов, ние во Јануари имаме 8 натпревари додека Наполи само 4.
Брат, шансите според суперкомпјутерот да не пројдеме во топ 8 се 2%. Остај ме сеа на раат да ме боли кур за утакмицата и не ми стварај нервоза без потреба.