Феенорд-Лил меѓу себе, ете една од нив во топ 8. Реал нема шанси за топ 8 а и Баерн со поразов денес.Астон Вила игра со Селтик , Дортмунд-Шахтар , а и други фактори ќе влијаат за Реал дали ќе биде топ 8.
Од секад сум се прашувал у која функција е "на" у вакви реченици.ПСЖ ги убија на Сити,
Автоматски споено мислење:
Тие пола ќе се истребат уште во плејофотА ова топ8 и не излезе преголема предност за 1/8 финале. Половина од нив ќе налетаат на Баерн, Реал, ПСЖ или Сити.
Е да, може некои да се паднат и меѓусебе.Тие пола ќе се истребат уште во плејофот
Чаирска романтика. Ја ко ќе прочитам вака нешто, го замишљам со билтен под мишка у тренерка како ќе бил најбоља полутка да не скинал лигаменти на колено у втора на ДИФ.Од секад сум се прашувал у која функција е "на" у вакви реченици.
Као ги качија на Сити па ги убија, не сфаќам.
Ќе ги бркаат во Лига1, па не се замараат многу...Не ги следам Сити и стварно се чудам како достигнаа до оваа ситуација. Знам дека Родри е повреден, тоа ли е основната причина или има нешто друго?
На е небитно, битно е дека ги убија. Сити личеше на Ангерс во второ полувреме. Незнам која екипа и се има случено таков пад во игра и резултати во рок од една година, како да имаат мозочен удар добиено цел колективОд секад сум се прашувал у која функција е "на" у вакви реченици.
Као ги качија на Сити па ги убија, не сфаќам.
Па место Аталанта, следни екипи да го завземат нејзиното место ќе се А.Вила, Феенорд/Лил па тек некој од Реал или Баерн. Многу резултати ќе треба да им се поклопат меѓу кои Левер да киксне дома со Спарта или пак Милан со Динамо за да има промени во топ 8.Ако правите пресметки на сметка на Аталанта не брзајте, не се наивна екипа.
Барселона киксала со секакви оваа сезона а и вчера да не беа спорните пенали немаше да ја вртат.
Ништо до крај не се знај
Автоматски споено мислење:
Тие пола ќе се истребат уште во плејофот
Ама затоа мултипренос ќе стават на арена1х2 што никој жив ја нема и треба да менувам на секој гол, да ви ебам каналот мртов математичарски.А и да спомнам друг интересн момент од овој формат е тоа што ние како фанови на некој клуб буквално сите натпревари ни беа интересни за следење, секој гол оти се менуваше табелата цели време. На пример денес поразот на Баерн ни беше од значење, претходно ќе ни беше гајле за тој резултат ако не беа во иста група.
Само за мулти пренос следење е овој формат кога не игра твојата екипа
Јас гледам на АренаСпорт5 хрватската верзија, срамота за Телеком, да морам да гледам на иптв, кога веќе им плаќам на нив.Ама затоа мултипренос ќе стават на арена1х2 што никој жив ја нема и треба да менувам на секој гол, да ви ебам каналот мртов математичарски.