Ами од кај знајш шо се дешава ако не си таму ?
Денешно време ни медиумите не се за верување
Инаку секаде важи истото правило, понастрана од поголемите градови
Нема да верувам на вести, таму цветаат ружи
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ами од кај знајш шо се дешава ако не си таму ?
Денешно време ни медиумите не се за верување
Инаку секаде важи истото правило, понастрана од поголемите градови
Wir schaffen dasНема да верувам на вести, таму цветаат ружи
Премалку е ако се земе во обзир познаников дека полагаше година дена а се уби од фалење ама тоа е веројатно подобро е од мек
Премалку е ако се земе во обзир познаников дека полагаше година дена а се уби од фалење ама тоа е веројатно подобро е од мек
Епа јас го знам муабетот дека до 2500 стигал со прекувремено ама доброПа нормално дека многу е подобро. Во Мек земаш 1500-1600, а маста ти ја вадат.
Епа јас го знам муабетот дека до 2500 стигал со прекувремено ама добро
bez prekuvremeno na normalni saati e okolu 2100-2300 netto.Епа јас го знам муабетот дека до 2500 стигал со прекувремено ама добро
800/1000€Колку се движат сега на пример кириите во Германија, конкретно за Баварија.
На пример мал стан од 60 квадрати колку би чинело со се сметки и сите трошоци во станот
1500 vo nekoe seloКолку се движат сега на пример кириите во Германија, конкретно за Баварија.
На пример мал стан од 60 квадрати колку би чинело со се сметки и сите трошоци во станот
Добро нормален стан за млад брачен пар е доволен, не е некој вау али е океј мислам.800/1000€
60m² не спаѓа во мал стан.
1500 шо, само кирија ?1500 vo nekoe selo
Во глобала скапа е Баварија, посебно последните две години.Добро нормален стан за млад брачен пар е доволен, не е некој вау али е океј мислам.
Автоматски споено мислење:
1500 шо, само кирија ?
Ne se zaedno, struja,greenje,voda.....Добро нормален стан за млад брачен пар е доволен, не е некој вау али е океј мислам.
Автоматски споено мислење:
1500 шо, само кирија ?
bez prekuvremeno na normalni saati e okolu 2100-2300 netto.
koga ce dodadish terenski, popladne rabota ili nojchna imash 2500-2700
plus prekuvremenite