UEFA Champions League - Season 2024/25

Кој ќе освои?

• Вкупно гласачи
    80
  • Гласањето е завршено на .

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.193
Поени од реакции
46.410
Се согласувам со син, чист фаул имаше и оправдано пискаат, секоја чест на тренерот јавно шо излезе и го обвини судијата, како шо го разбрав истиот судија два пати ги оштетува Звезда па неговиот револт е повеќе од оправдан.

На екипи како Звезда кога играат во вакво натпреварување секој бод му е голем како планина, поготово на такво гостување.
Подобро да бидат гневни и јавно да ги критикуваат УЕФА отколку да ќутат како пички.
Да беше некоја екипа од рангот на големиве ќе му свирнеше фаул и на првото влечење иако уште корнерот не беше изведен, сме гледале такви дешавки.

Како и да е прејако натпреварување, крв ќе падни до крај.
ednas, toa drugiot pat e za kornerot sto go spomnav koga igraa vo LE pred nekoja godina, ne im dozvoli da go izvedat vo prodolzenie i svirese kraj, a brkaa gol za prodolzenija mislam, isto protiv Milan. Za toa glupo bese da se kreva tolkava vreva i ne moze da se okarakterizira ko nekakov si ogromen previd, ama vcera da, ne mi e jasno zasto ne mu sugeriraa da gleda bar pa on da odluci, site elementi za istoto postoea.

A Fonseka mnogu ostar posle natprevarot prema svojot tim, ovoj mislam deka e veke pred otkaz i definitivno so ogled deka i soblekuvalnata pocna skoro celosno da ja gubi duri i indirektno posoci deka ako treba ke igra so mladinci a ova se odnesuva na del od prvotimcite na Milan koi pokazale golema neserioznost na teren.

Moze da se pretpostavuva za kogo stanuva zbor, prilicno sum ubeden deka Teo Hernandez e eden od niv, on napravi i mizerno glup zut na krajot koga topka sto uleta na teren posle izveden aut namerno ja sutna dopolnitelno nakaj igracot od zvezda sto vodese topka, golema neserioznost i nedisciplina pokaza tuka.

Член од
12 јули 2018
Мислења
1.763
Поени од реакции
5.737
Ќе ги повторат ситуациите на тренинг и од вар ќе реагираат и ќе досудат фаули, без гајле нека бидат, крвта србијанска да му ја ебам.
Ете и дарко северџан плачи, убајни.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.050
Поени од реакции
19.422
За 10 минути почнува ЛШ штама темава :D
Да не заборајвте?

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.520
Поени од реакции
6.990
Со овоа табелава до последно коло не можеш да знаеш на кој шо му треба да се пласира натаму освен ако не читаш по портали па да правиш комбинации у глава да можеш да уплатиш како човек.
Не дека ќе фанеш нешто ама барем да се лажеш. Ем вечерва нема дерби дуели, не ни гледам.

Член од
7 април 2015
Мислења
2.807
Поени од реакции
1.712
Вечерашните дуели најдобро во мултипренос да се гледаат, од се по малку.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.050
Поени од реакции
19.422
Со овоа табелава до последно коло не можеш да знаеш на кој шо му треба да се пласира натаму освен ако не читаш по портали па да правиш комбинации у глава да можеш да уплатиш како човек.
Не дека ќе фанеш нешто ама барем да се лажеш. Ем вечерва нема дерби дуели, не ни гледам.
Е шо да знаеш ене ти ја табелата.
Атлетико Леверкузен требаше да биди топ натпревар ама Бариос ја шитна јако

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.438
Поени од реакции
14.875
Овие од ЦЗ подобро да направат пенал, отколку корнер.

Kajgana Shop

На врв Bottom