UEFA Champions League - Season 2024/25

Кој ќе освои?

• Вкупно гласачи
    80
  • Гласањето е завршено на .
Член од
4 ноември 2013
Мислења
943
Поени од реакции
1.482
Реално Сити летово не се појачаа во состав а го изгубија Алварез додатно, замена за него достојна не донесоа.
Во средина се тапа, Де Брујн е завршена приказна, Родри повреден, Гундоган истрошен исто така.
Оваа сезона најверојатно ќе ја флопнат на велико
Реално сите може да ве исфрлат од ЛШ.
Барса , Реал и Сити букаќе ке им прават на твоите.

Ливерпул да не праиме муабет.

ЛШ до сега се покажа како интересна во овој формат.

Многу си сигурна , ама се освен титула е најверојатно за Атлетико.

Има добри екипи годинава , може да ти испадне 'букаќе' и да ја напуштиш дискусијата :coffee:

Како Стелт си станала , рипаш ко прле пред магаре.

Кај е чоеков знае ли некој , не е нешто активен :coffee::coffee:

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.660
Поени од реакции
22.743
Ауу кое плачење на Арена Спорт, пискотници се слушаат од БеОград и СкопЉе до Милано. Го потопија студиото од солзи.
Пет дена ќе зборуваат само за ова, наводно требало фаул да суди Хил Мансано при голот на Милан за 2-1.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.238
Поени од реакции
8.136
Ауу кое плачење на Арена Спорт, пискотници се слушаат од БеОград и СкопЉе до Милано. Го потопија студиото од солзи.
Пет дена ќе зборуваат само за ова, наводно требало фаул да суди Хил Мансано при голот на Милан за 2-1.
Па да слават ли што изгубил нивни тим? Журка ли треба да прават? Знам дека во Македонија сме навикнати одредени морони да се радуваат на неуспех на наш тим или репрезентација ама во други земји не функционира така. Само морон може да се радува ако изгубил тим од неговата земја.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.739
Поени од реакции
12.050
Па да слават ли што изгубил нивни тим? Журка ли треба да прават? Знам дека во Македонија сме навикнати одредени морони да се радуваат на неуспех на наш тим или репрезентација ама во други земји не функционира така. Само морон може да се радува ако изгубил тим од неговата земја.
Секаде функционира така и тоа е нормално. Нема врска дали клубот е од твоја земја или не туку дали го сакаш или не го сакаш тој клуб.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.660
Поени од реакции
22.743
Не пишувам јас за тоа што плачат дека изгубила Ѕвезда, туку за тоа што плачат дека се "онеправдани", заговор имала УЕФА против нив.
За вториот дел од твојот коментар целосно се согласувам, иако интересно е што токму оние Македонци што вечерва плачат за ѕвезда се истите тие што ти ги опишуваш.
Автоматски споено мислење:

П.с. тоа се однесува во главно за репрезентацијата, иначе за клубови во т.н. поголемите држави, баш обратно е. На пример сигурно ќе беа многу потресени навивачите на Реал Мадрид ако Барселона не победеше вечерва против Дортмунд, или обратно, гледам цела Каталонија вчера ја славеше победата на Реал против Аталанта. :icon_lol:

Член од
12 јули 2018
Мислења
1.700
Поени од реакции
5.545
Тие се небески народ, непогрешливи, секогаш е незаслужено кога ќе изгубат.

Член од
5 март 2018
Мислења
16.717
Поени од реакции
19.018
Реално сите може да ве исфрлат од ЛШ.
Барса , Реал и Сити букаќе ке им прават на твоите.

Ливерпул да не праиме муабет.

ЛШ до сега се покажа како интересна во овој формат.

Многу си сигурна , ама се освен титула е најверојатно за Атлетико.

Има добри екипи годинава , може да ти испадне 'букаќе' и да ја напуштиш дискусијата :coffee:

Како Стелт си станала , рипаш ко прле пред магаре.

Кај е чоеков знае ли некој , не е нешто активен :coffee::coffee:
Види, во ЛШ секој секого можи да исфрли.
Не знам колку следиш Ла Лига ама Атлетико моментално е во најдобра форма во лигата, 10 /10 имаат во сите натпреварувања, сите играчи се во форма, Алварез конечно распали и со Гризман се топ тандем, не ти набројувам други играчи оти сигурно Атлетико ги гледаш три пати годината кога играат дерби.

Топ тим имаат, е сега од многу фактори зависи како ќе се одвива сезоната оти многу натпревари се играат без пауза ама ова шо го гледа секој кој малку повеќе разбира фудбал ќе ти го кажи истото, дека оваа сезона се сериозни кандидати за трофеј, дали ќе освојат то никој за ниедна екипа не можи да ти потврди, мое како фан е да се надевам ;)

Изигравме со Реал па не видовме букаке, поготово Сити кој оваа сезона кој стигна го плесна, еве дај Боже ако не се пласираме директно со нив да се падниме па ќе видиш букаке.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.071
Поени од реакции
45.893
A vide li zasto placat ili onaka na tepka zboris, vie vo temata na primera sekoe kolo polemizirate za greski na sudii, vcera realno golem previd bese napraven i nivnoto placenje e opravdano, ne deka ima sekoj pat ekipa od balkanov prilika da izvlece bodovi vo Milano, 2 faula imase vo napad tuka ocigledni koi Mancano ne sakase da gi pogledne so VAR, duri i hrvatskite komentatori se smeea na ovaa odluka pa toa mnogu treba da ti govori.

Ne ja gledam poentata vo VAR sistemot koga vakvi ocigledni raboti pominuvaat nekazneto, realno nekad preteruvaat srbite ko pred nekolku godini radi eban korner sto ne go izvedoa i svirea kraj, ama za sea si imaat osnova da negoduvaat i da im e krivo, nepravda im se desi vcera i golem sudiski previd i toa e toa.

Член од
5 март 2018
Мислења
16.717
Поени од реакции
19.018
Се согласувам со син, чист фаул имаше и оправдано пискаат, секоја чест на тренерот јавно шо излезе и го обвини судијата, како шо го разбрав истиот судија два пати ги оштетува Звезда па неговиот револт е повеќе од оправдан.

На екипи како Звезда кога играат во вакво натпреварување секој бод му е голем како планина, поготово на такво гостување.
Подобро да бидат гневни и јавно да ги критикуваат УЕФА отколку да ќутат како пички.
Да беше некоја екипа од рангот на големиве ќе му свирнеше фаул и на првото влечење иако уште корнерот не беше изведен, сме гледале такви дешавки.

Како и да е прејако натпреварување, крв ќе падни до крај.

Kajgana Shop

На врв Bottom