Syn
https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
- Член од
- 23 декември 2007
- Мислења
- 30.071
- Поени од реакции
- 45.892
ednas, toa drugiot pat e za kornerot sto go spomnav koga igraa vo LE pred nekoja godina, ne im dozvoli da go izvedat vo prodolzenie i svirese kraj, a brkaa gol za prodolzenija mislam, isto protiv Milan. Za toa glupo bese da se kreva tolkava vreva i ne moze da se okarakterizira ko nekakov si ogromen previd, ama vcera da, ne mi e jasno zasto ne mu sugeriraa da gleda bar pa on da odluci, site elementi za istoto postoea.Се согласувам со син, чист фаул имаше и оправдано пискаат, секоја чест на тренерот јавно шо излезе и го обвини судијата, како шо го разбрав истиот судија два пати ги оштетува Звезда па неговиот револт е повеќе од оправдан.
На екипи како Звезда кога играат во вакво натпреварување секој бод му е голем како планина, поготово на такво гостување.
Подобро да бидат гневни и јавно да ги критикуваат УЕФА отколку да ќутат како пички.
Да беше некоја екипа од рангот на големиве ќе му свирнеше фаул и на првото влечење иако уште корнерот не беше изведен, сме гледале такви дешавки.
Како и да е прејако натпреварување, крв ќе падни до крај.
A Fonseka mnogu ostar posle natprevarot prema svojot tim, ovoj mislam deka e veke pred otkaz i definitivno so ogled deka i soblekuvalnata pocna skoro celosno da ja gubi duri i indirektno posoci deka ako treba ke igra so mladinci a ova se odnesuva na del od prvotimcite na Milan koi pokazale golema neserioznost na teren.
Moze da se pretpostavuva za kogo stanuva zbor, prilicno sum ubeden deka Teo Hernandez e eden od niv, on napravi i mizerno glup zut na krajot koga topka sto uleta na teren posle izveden aut namerno ja sutna dopolnitelno nakaj igracot od zvezda sto vodese topka, golema neserioznost i nedisciplina pokaza tuka.