Ракометната репрезентација на Македонија (мажи)

• Креатор на темата Креатор на темата Крусер
  • Време на започнување Време на започнување
Јас да сум Киро немаше ни 10 минути да го играм Кузмановски. Нека се мачат другиве а да не чекаат како пички за овај да ја реши.

Веројатно и самиот Кузмановски сака да игра, да брка статистика за најдобар стрелец

Го потековте со местово
Со се го потекоа, вклучувајќи ја и утакмицата денес. 3 утакмици годишно гледаат ракомет кога ќе има Светско/Европско, бидејќи е во тренд, и туку ќе хистеризираат на секое и ќе изиграват стручњаци, вака требало, онака требало.

Се штеделе , не се штеделе не знам , но со оваа реализација ништо не прават 100% сум сигурен.

Требаше да си ја изиграат Павле Атанасијевиќ и Ѓоргиев, а Кузмановски да влегуваше повремено и за пенали, ова беше утакмица за овие двајца да ја решат. :)

Edno prasanje ,dali Martin Velkoski vleze vo igra voopsto,mislam deka vleze eden ili dva napada na pocetok na 2 ,ama ne sum siguren

Митев имал ситна повреда затоа и денеска не бил во состав, Киро се надева дека ќе го имаме барем на 80% против Австрија.

Кузмановски многу зрело игра цело првенство. Ми делува ко во времето на Лазаров кога сите чекаа од него, сега сите чекаат од Кузмановски, останатите не преземаат одговорност. Иначе пикериве ни се ептен слаби офанзивно, дефанзивно добри.

Премногу промашени зицери од крилна и пикерска позиција, особено крилата.Плус многу се трошеше Кузмановски.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom