Само што причинува Симеоне да рони солзи на пресови, за мене е топ.Ја вртите лаганица, и да не оди тука се судиите
Последна одлична утакмица што му ја памтам беше против Барнли. Во Арсенал кога беше, да.Sebaljos e odlicen be brat ne se zaebavaj. Najmal problem e toj.
Симеоне само ја кажа вистината шо сите ја знаат ама немаат мадиња во јавност да се искажат, дури и вашиот тренер дури беше во Баерн имаше слична изјаваСамо што причинува Симеоне да рони солзи на пресови, за мене е топ.
Офсајд дека му сметал. Глупо али ај.Шо беше ова некој да ми објасни, глуп сум.
За Симеоне знаеме дека има мадиња, едно време и ги покажуваше, класа е тоа што му фали али од него и не очекувам нешто човекот е исфрустриран од Реал додека тој активно играше го јадеа нон стоп...феноменот дури по бурек го праќаше.Симеоне само ја кажа вистината шо сите ја знаат ама немаат мадиња во јавност да се искажат, дури и вашиот тренер дури беше во Баерн имаше слична изјава
Автоматски споено мислење:
Е стварно Гетафе биле глупи вчера, наместо како Лас Палмас да му се отворат денеска и да примат 10 гола тие одлучија 1:1 да бранат до крај
Кажа нешто што не е вистина ?За Симеоне знаеме дека има мадиња, едно време и ги покажуваше, класа е тоа што му фали али од него и не очекувам нешто човекот е исфрустриран од Реал додека тој активно играше го јадеа нон стоп...феноменот дури по бурек го праќаше.
Тв исклучено а на резултати ти титка кога ќе падне голКажа нешто што не е вистина ?
Новинарите го прашаа тој си одговори, да излезеше сам да лафи како многу други ќе разберев ама вака ...
Автоматски споено мислење:
Иначе го исклучив и денес телевизорот на 4:1 сега гледам пак поништиле гол, ама овој пат нац не го пуштам дури не заврши
А нема грешка, си пуштам сега Македонија ракомет овие нека се испокршат ако сакаатТв исклучено а на резултати ти титка кога ќе падне гол
Супер, се што предизвикува "мажиштето" да цмиздри како средношкола е океј за мене.Симеоне само ја кажа вистината шо сите ја знаат ама немаат мадиња во јавност да се искажат, дури и вашиот тренер дури беше во Баерн имаше слична изјава
Нема потреба, вашите постираа дури бевте втори со профилна од Реал камоли сегаСупер, се што предизвикува "мажиштето" да цмиздри како средношкола е океј за мене.
Иначе додека си тука, пред да отидеш да гледаш Македонија ако може табела да постираш?
Pa si znaat lugjeto.Нема потреба, вашите постираа дури бевте втори со профилна од Реал камоли сега
Си знаат, отвори акаунтот на федерацијата ќе помислиш на профил кај Реал си.Pa si znaat lugjeto.
И 99 да имаат ако се пенали не гледам некаков проблем. Или ај пошо се бројчано многу пенали да не им ги свират тогаш, нема смисла ќе се налути Чолизмо. Овој денес конкретно беше чист пенал како солза, а од до сега досудените мислам само против Валенсија добија срамен пенал, ако добро ме држи сеќавањето.Си знаат, отвори акаунтот на федерацијата ќе помислиш на профил кај Реал си.
9 пенали оваа сезона во лигата а полусезона е