Челзи.Добро, имало од Саутемптон помизерен тим некогаш во ПЛ?
Шефилд лани, Каунти Дерби и во последно време сите екипи од Чемпионшип који обезбедуваат промоција.Добро, имало од Саутемптон помизерен тим некогаш во ПЛ?
Ко шо знам по три екипи влегуваат, една од три ако потфрли не е толку лошо.Шефилд лани, Каунти Дерби и во последно време сите екипи од Чемпионшип који обезбедуваат промоција.
Најлоши се статистички, кога ќе се погледне бројот на натпревари и освоените бодови. До крајот може и дното да го пробијат и да постават нови негативни рекорди.Шефилд лани, Каунти Дерби и во последно време сите екипи од Чемпионшип који обезбедуваат промоција.
Лани ми се чини сите три испаднаа, оваа сезона пак се најзогрезени Ипсвич и Лестер. Некад во ПЛ борбата за опстанок беше до коска до последно коло имаше драми.Ко шо знам по три екипи влегуваат, една од три ако потфрли не е толку лошо.
Абе остај ги нив. Ние имаме поголем проблем. Овие копилињата амерички има да го раскурцаат клубот на лето како тргнало. Страшно неамбициозни газди, а не треба којзнае колку вложување за да создадат страшна екипа и да доминираат барем следните 2 години.Pa ne znam koj ne gledal, ama so isklucok na ovaa i 2019/20 City od Januari do kraj na sezona pravel ogromni serii.. pool gubese na isti nacin titula zatoa sto city ne gubi glupi tekmi i e masinerija za takvi utakmici. Da bea stabilni sezonava ke stigneja 9 boda kako od shala i sega ke ni bea 3 pred nas, a ne so tvoive glupi fori koj kolku gledal fudbal. Ednostavno e. Nemate napad, imate realen problem. Ne znam iskreno sto e tolku losho da bides malce realen deka ne mozes da osovis titula dur se grizis dali ke imas 630 dena bez poraz od top6 koj ke ve plesne od zemja Villa vo sabota. Posle toa svarno ne znam so ke ti znacat tie statistiki. Ne se pamtat glupite statistiki ako ne se krunisa so titula. Ama ajde gledam deka si POSTAR(STAR) pa vleces u fazon kao ja koj gi gledav adams i kompanija ti praese osmici u pesok i tie fori. Aj shibaj sea kasno ti e ke kasnis na rabota utre.