Вака на прва Deadwood, ако сакаш вестерн.Препорака за серии на HBO?
Што имаш гледано до сега?Препорака за серии на HBO?
Па класиките и високо оценетите мислам дека повеќето ги имам изгледано. Ама нема врска, кажи некои што тебе ти се допаднале па ќе видам.Што имаш гледано до сега?
Oz гледај ја и поремети се трајно и неповратно.Па класиките и високо оценетите мислам дека повеќето ги имам изгледано. Ама нема врска, кажи некои што тебе ти се допаднале па ќе видам.
Oz, Band of Brothers, Barry po toj redosledПа класиките и високо оценетите мислам дека повеќето ги имам изгледано. Ама нема врска, кажи некои што тебе ти се допаднале па ќе видам.
Еве од овие погоре на @Niccolo , The Leftovers е закон серија (драма/мистерија/фантастика), таа од старт ја планираа да има три сезони, значи нема непотребни развлекувања и држи квалитет до крај.Па класиките и високо оценетите мислам дека повеќето ги имам изгледано. Ама нема врска, кажи некои што тебе ти се допаднале па ќе видам.
Гледана, многу добра.Oz гледај ја и поремети се трајно и неповратно.
Barry ќе видам каква е, ама според тоа шо го читам не ми фаќа око.Oz, Band of Brothers, Barry po toj redosled
Deadwood и Boardwalk ќе ги видам.Вака на прва Deadwood, ако сакаш вестерн.
Да додадам, е сега не знам што си гледал што не:
Oz - затворска драма
The Leftovers - натприродна драма би било буквален превод, не е sci fi не е баш ни фантазија, нешто трето.
Barry - бивши војник е платен убиец, живее двоен живот, dark comedy.
Six feet under - драма за семејство што води погребален бизнис, има некои натприродни елементи тук таму.
Boardwalk Empire - гангстерска серија во време Прохибиција, Sopranos во обид.
Curb your enthusiasm - комедија.
Band of Brothers - воена драма.
Другиве како Sopranos, the Wire, Chernobyl, True Detective претпоставувам си ги гледал.
Сакам завршени серии, ама можда ќе и дадам шанса.The White Lotus
Па на некој начин завршена приказна е - anthology серија е, секоја сезона е различна приказна, иако некои ликови се повторуваат.Сакам завршени серии, ама можда ќе и дадам шанса.
Воглавно скоро сите шо ги предложивте ми се гледани, овие што ги цитирав подетално ќе ги разгледам деновиве.
Фала.
Да бе, Rome мора да се глеа. Башка две сезони се само, нема утка.Rome, The Penguin, Mare of Easttown, Dune: Prophecy ако си по тој жанр, иако мене ми беше мех.
Rome e класика и задолжителна за гледање серија.Да бе, Rome мора да се глеа. Башка две сезони се само, нема утка.
Fringe