Lycamobile Македонија

ruller

Expert
Член од
5 септември 2011
Мислења
531
Поени од реакции
360
IMG_20250115_091928.jpg

Ајде аирлија нека е... Инаку, во разговор со еден кај што надополнив кредит за лајка ми рече дека во глобала би останало се исто, само за 100 денари поскапо, значи супер 200 би било супер 300.

Член од
29 август 2008
Мислења
5.816
Поени од реакции
4.261
Прегледај го приврзокот 440267

Ајде аирлија нека е... Инаку, во разговор со еден кај што надополнив кредит за лајка ми рече дека во глобала би останало се исто, само за 100 денари поскапо, значи супер 200 би било супер 300.
Nee bas isto, nemas sms, nema 1gb balkan roaming,...
ke spodelis od utre kako e...

Член од
6 февруари 2007
Мислења
5.086
Поени од реакции
6.034
Прегледај го приврзокот 440267

Кога ќе го направат Супер 300 секој што планира да става кредит месец за месец ќе си го префрли бројот на А1 и за истите пари ќе има СМС пораки и 10ГБ интернет.

Член од
9 јануари 2021
Мислења
1.008
Поени од реакции
1.054
Кога ќе го направат Супер 300 секој што планира да става кредит месец за месец ќе си го префрли бројот на А1 и за истите пари ќе има СМС пораки и 10ГБ интернет.
И плус има неограничен интернет за социјалните мрежи да користиш, на пример преку Messenger да допишуваш.

Член од
24 март 2011
Мислења
186
Поени од реакции
106
Znaci posle podolgo vreme prodolzuvaat so prefrlanje na broevite .

Член од
6 февруари 2007
Мислења
5.086
Поени од реакции
6.034
Znaci posle podolgo vreme prodolzuvaat so prefrlanje na broevite .
Целта им е да ги префрлат сите и да им лупнат повисоки цени за 50% од постоечките на Lycamobile.
Лајка го продаде кучана....
А МТЕЛ планира да ја затвори мислејки дека поради неа не може да прибере толкав број на корисници и сега ги трие рацете што ќе ја затвори и присвои 60000 броеви на кои планира да им ги зголеми цените а не мисли дека над 90% од тие броеви ќе го напуштат операторот по завршувањето на годишните уплати од 1600 денари за на крај тие милиони евра да отидат во ветар и да остане со среден прст у уста.

Член од
17 ноември 2014
Мислења
5.213
Поени од реакции
7.903
Целта им е да ги префрлат сите

А МТЕЛ планира да ја затвори мислејки дека поради неа не може да прибере толкав број на корисници и сега ги трие рацете што ќе ја затвори и присвои 60000 броеви на кои планира да им ги зголеми цените а не мисли дека над 90% од тие броеви ќе го напуштат операторот по завршувањето на годишните уплати од 1600 денари за на крај тие милиони евра да отидат во ветар и да остане со среден прст у уста.
Abe toa ti se vika pazarna ekonomija!

Член од
17 ноември 2014
Мислења
5.213
Поени од реакции
7.903
Ова нема врска со пазарна економија туку лошо менаџирање поради кое МТЕЛ ќе има огромни финансиски загуби.
Tochno taka, toa e pazarna ekonomija! I ako ne znaesh da se prilagodish ce te stemni a nema da te razdeni!

Член од
6 февруари 2007
Мислења
5.086
Поени од реакции
6.034
Tochno taka, toa e pazarna ekonomija! I ako ne znaesh da se prilagodish ce te stemni a nema da te razdeni!
Ај што ја купи фирмата купи и наместо да продолжи со истото темпо како што работеше претходно со евтините пакети за кајмакот да го собира и да ги извади парите што ги дал за купување на таа фирма тој од старт ги зголемува за 50% поради што над 90% од корисниците ќе го напуштат бидејки на А1 ќе им биде поисплатливо отколку на МТЕЛ.Проста математика 60000 корисници по 1600 денари се 96 милиони денари годишно или нешто над 1.5 милиони евра профит.Како што почна префрлувањето на броеви не верувам дека со надополнување кредит 1600 денари од оние броеви што не се префрлени на МТЕЛ да заработат повеќе од 1 милион евра а не успев да најдам информација за колку милиони МТЕЛ го купи Lyca.

Член од
17 ноември 2014
Мислења
5.213
Поени од реакции
7.903
Ај што ја купи фирмата купи и наместо да продолжи со истото темпо како што работеше претходно со евтините пакети за кајмакот да го собира и да ги извади парите што ги дал за купување на таа фирма тој од старт ги зголемува за 50% поради што над 90% од корисниците ќе го напуштат бидејки на А1 ќе им биде поисплатливо отколку на МТЕЛ.Проста математика 60000 корисници по 1600 денари се 96 милиони денари годишно или нешто над 1.5 милиони евра профит.Како што почна префрлувањето на броеви не верувам дека со надополнување кредит 1600 денари од оние броеви што не се префрлени на МТЕЛ да заработат повеќе од 1 милион евра а не успев да најдам информација за колку милиони МТЕЛ го купи Lyca.
Abe shto se zamarash za tujgi pari?
Turi mu kurot, ako ima prikladna cena ete ti paket ako ne ima alternativi.
Koja mu e matematikata si znaat tie! Ne e sekogash se crno kako shto izgleda za okolinata.

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.856
Поени од реакции
30.775
Ќе си платам роаминг услуги од странскиот број ќе ти ебам и мтел и лајка.

Член од
29 август 2008
Мислења
5.816
Поени од реакции
4.261

Kajgana Shop

На врв Bottom