Фудбалски/трансфер дискусии

Член од
29 април 2015
Мислења
4.277
Поени од реакции
4.210
Ако му дадат на Конте со париве да си изнакупи играчи од негов калибар, мислам дека ќе е топ дил.
Само што ова се праи на лето, тешко дека ќе најде замена за грузиецов со ист квалитет на зимо.
Освен да се врати на 3-5-2 удрениот.

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.661
Поени од реакции
7.307
Ако му дадат на Конте со париве да си изнакупи играчи од негов калибар, мислам дека ќе е топ дил.
Само што ова се праи на лето, тешко дека ќе најде замена за грузиецов со ист квалитет на зимо.
70-75 m plus Skriniar, ako go zemat Danilo kako free sega i te kako kje se vrati na 3-5-2 formacija.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.626
Поени од реакции
115.134
И како ќе игра 3 5 2 без шпицови? Само Лукаку е класичен шпиц.

Член од
14 август 2022
Мислења
1.512
Поени од реакции
1.896
Рамдал Муани Коло Коло.:cool:
На крај одличен трансфер за ПСЖ ќе биде ако успеат да им ги увалат и Шкринијар и Муани Рамдам.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.098
Поени од реакции
46.005
I Raspadori i Simeone.
Napoli se mnogu luda ekipa iako ovoj samiot pobaral transfer, se borat za titula i si go davaat najdobriot igrac vo Januari, posle kako da ne sakas da go ubies onoj De Laurentis, a da navivas za Napoli, a i so ogled na vtorovo, istovremeno i sam sebe da se skines i da spies so ribite. Im ebam gradot smrdliv.
Автоматски споено мислење:

Sto moze Konte i tim ko Napoli da iznakupat so tie pari sega vo Januari, aj letno vreme da ama zimno vreme se znae kakvi igraci mozes da upecas, limitiran si toj period, retko koj gi prodava najdobrite igraci ... osven Napoli ocigledno.
Ne mi e jasen potegov, neka cekaat do leto i togas ajt, i ovoj moze da se strpi u igra se za titula asalno. 352 ne veruvam da vraka zasto nema stoperi, 2ca minimum samo stoperi mu trebaat, i sekako wing bekovi, koi skoro i da gi nema voopsto u momentov za toj sistem, tuka isto minimum 2ca mu trebaat jaki, ama i tie ke nemaat zameni, a nema sansa sega da gi zeme, za vreme na ovoj transfer rok.

Ke ostane na 433, i ako si ide ovoj, neres i politano ke mu se glavni krila, i zameni nekoi dibeci, oslabnati ke se bez gruziecov, ako ne se lazam 5 gola ima i 4 asistencii, i bogznae u kolku golovi aktivno bil vklucen.

Fakt e deka im e eden od najdobrite igraci kako i da ja vrtime, soodvetno nikad nema da go zamenat mesecov taka da pod difolt ke oslabnat, a prasanje e i vo idnina dali ke upecaat nesto vakvo, so ogled deka ovie retko zimaat jaki gotovi proizvodi, ednostavno nit im e takva politikata nit pa ima mnogu igraci sto sakaat da igraat bas tamu. Konte vaka ako osvoi titula svaka mu cast, ne pamtam deka toa mu uspealo na bilo koj tim otkako si prodal najdobar igrac u januari, baska sto timot mu e cist prosek u golema mera.

Последно уредено:

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.757
Поени од реакции
12.099
Плачеа Наполи за една трампа Квара за Нуњез плус пари :icon_lol:

Дарвин во комбинација со Лукаку имаше да рушат рекорди напред................во промашени шанси :rolleyes:

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.757
Поени од реакции
12.099
Ливерпул одбиле 70 милиони фунти за Нуњез :vozbud:
Под претпоставка ова да е вистина, не знам кој е понудата. Дали тие што понудиле или овие што одбиле.

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.357
Поени од реакции
26.296
@Uli Hoeneß
Трампа Тел - Нкунку ?
IMG_20250114_074301.jpg

Не знам што да кажам. Изненадувачки малку за Нкунку со оглед на тоа што се повредува, но ако успее да ја врати формата од Лајпциг ќе биде многу корисен.

Тел е слаб сезонава, сите очекувавме да направи чекор напред сезонава, но ништо од тоа.
Мислам дека ќе пробаат без Тел да го ангажираат Нкунку.

Член од
14 август 2022
Мислења
1.512
Поени од реакции
1.896
Прегледај го приврзокот 440189

Не знам што да кажам. Изненадувачки малку за Нкунку со оглед на тоа што се повредува, но ако успее да ја врати формата од Лајпциг ќе биде многу корисен.

Тел е слаб сезонава, сите очекувавме да направи чекор напред сезонава, но ништо од тоа.
Мислам дека ќе пробаат без Тел да го ангажираат Нкунку.
Без Тел 70 милиони ќе ви бараат, а Тел и онака не го играте, игра Сане што се напуцал у газовите ко Ким Кардашијан и неможе да оди веќе а камо па да трча. Тука е Брајан Сарагоса имате 25 крила, а има и Челзи затоа нема логика многу трампава

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.757
Поени од реакции
12.099
Зубименди во Арсенал.
Изгледа добри се планините таму :vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom